Search

Πάνοπλος για το ιστορικό παιχνίδι με την Ελπίς Σκουτάρεως ο Άρης Αβάτου!

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη Αβάτου για το παιχνίδι με την Ελπίς Σκουτάρεως στο γήπεδο του ΑΟΞ(17:00 LIVE Sportsaddict), στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης είδε με ικανοποίηση όλους του τους ποδοσφαιριστές να είναι ετοιμοπόλεμοι για το ιστορικό παιχνίδι με την ομάδα των Σερρών, στο πρώτο παιχνίδι του Αβάτου στην συγκεκριμένη διοργάνωση, με το νεαρό τεχνικό να μην ανακοινώνει αποστολή κάτι που θα πράξει πριν την έναρξη του αγώνα καθώς θέλει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους και γενικώς στο κλίμα του αγώνα.

Θυμίζουμε πως πέρα απο το εορταστικό της πρώτης συμμετοχής των Κυπελλούχων Ξάνθης στον θεσμό, το ματς με την Ελπίς Σκουτάρεως έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς η διοίκηση της ομάδας του Αβάτου αποφάσισε ολα τα έσοδα που θα μαζευτούν να δοθούν για την οικονομική ενίσχυση της 14χρονης Μαρίας Π. που έχει εκ γενετής σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Κίνηση άξια συγχαρητηρίων αλλά και στήριξης, με το εισιτήριο να κοστίζει 5 ευρώ, ενώ αξίζει να τονίσουμε πως η είσοδος για γυναίκες και παιδιά μέχρι 15 ετών θα είναι δωρεάν.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00, λόγω της αναμέτρησης της Ξάνθης με τον Παναιτωλικό στις 15:00, και φυσικά θα υπάρχει ζωντανή ενημέρωση απο το Sportsaddict όπως και για τα άλλα δύο παιχνίδια του θεσμού.

Share it