Search

Με τον Ηλία Εγγονίδη στον πάγκο κόντρα στον Άρη Αβάτου η Ελπίς Σκουτάρεως!

Σε σημαντικές αλλαγές στην τεχνική της ηγεσία έχει προχωρήσει η αντίπαλος του Άρη Αβάτου, την Τετάρτη για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών(17:00, LIVE Sportsaddict), Ελπίς Σκουτάρεως που με διαφορετικό προπονητή ξεκίνησε την σαιζόν με διαφορετικό κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣ Σερρών και με διαφορετικό συνεχίζει εδώ μισό μήνα.

Πιο συγκεκριμένα στα τέλη Φεβρουαρίου η ομάδα της Ελπίδας προχώρησε στην λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Κουσουτζίδη, με τον πολύπειρο Αλέξη Γκράτσιο να αναλαμβάνει προσωρινός και να οδηγεί την ομάδα στην κατάκτηση του Κυπέλλου κερδίζοντας με 2-0 την Δόξα Λιθότοπου. Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου και συγκεκριμένα στις 16 Μαρτίου η διοίκηση της Σερραϊκής ομάδας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ηλία Εγγονίδη.

Στο σχετικό δελτίο τύπου το Σκουτάρι ανέφερε χαρακτηριστικά: Ο νέος τεχνικός της ομαδας μας με πολλες φιλοδοξίες αναλαμβάνει να βοηθήσει στα μέγιστα για την υλοποίηση των στόχων που εχει θέση η διοίκηση…Ο τελευταίος ειναι ενας νέος προπονητής με πλούσιο βιογραφικό και εμπειρία ως ποδοσφαιριστης αφου εχει περάσει και απο την ομαδα του Πανσερραϊκού…Του ευχόμαστε υγεία πανω απ’ολα και να καταφέρει να βοηθήσει την ομαδα μας στα μέγιστα”

Στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας ο Ηλίας Εγγονίδης είδε την ομάδα του να κερδίζει με άνεση το Νέο Σούλι με 4-1 στο φινάλε της κανονικής περιόδου στην Επίλεκτη της ΕΠΣ Σερρών. Το παιχνίδι με το Άβατο θα είναι το πρώτο του σε τέτοια διοργάνωση και δεύτερο συνολικά στον πάγκο της Ελπίς Σκουτάρεως.

Share it