Search

Η 20άδα της ΑΕ Διδυμοτείχου για το ιστορικό ματς με την Προσοτσάνη στο Κύπελλο Ερασιτεχνών

Ραντεβού με την ιστορία έχει αύριο Τετάρτη 5 Απριλίου στις 16:00 η Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου, καθώς αγωνίζεται μετά από 37 χρόνια στο Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Η ΑΕΔ υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης του Β. Έβρου την Προσοτσάνη Δράμας για την Α’ Φάση του θεσμού και όλοι στην ομάδα περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία τον αγώνα αυτό.

Η τελευταία φορά που το Διδυμότειχο συμμετείχε την συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν το 1980, όταν μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου κόντρα στον Ορέστη Ορεστιάδας, έπαιξε στο Κύπελλο Ερασιτεχνών καταφέρνοντας μάλιστα να το κατακτήσει νικώντας στον τελικό τη Νεάπολη Πειραιά.

Ο προπονητής της θρακιώτικης ομάδας Γιάννης Αναστασιάδης επέλεξε 20 παίκτες για τον αυριανό αγώνα, από τους οποίους θα «κόψει» δύο έτσι ώστε να βγει η τελική 18άδα. Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι:

Κυριακίδης, Συριτούδης, Παντελίδης, Καΐσας, Καζάλας, Τζανετάκος, Κοτζά, Άχπα, Τερτσούδης, Θάνος, Πετρόπουλος Σ., Πετρόπουλος Κ., Μαμρικισβίλι, Γκαβανόζης, Γωνιάδης, Αντωνίου, Γιαννόπουλος, Αγγελακάκης, Ασπιώτης, Ιντζές.

Για το ματς αυτό όπως και για τα παιχνίδια του Άρη Αβάτου και του ΠΑΟ Κοσμίου θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε λεπτό προς λεπτό από το SportsAddict.

Share it