Search

Γενικός ξεσηκωμός στην Δράμα για τον “τελικό” με Καλαμαριά, το κάλεσμα της ΟΕΒΕ!

Έχει χαρακτηριστεί από όλους ως το ματς της χρονιάς στην Γ’ Εθνική, ένα ματς που εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα κρίνει τον πρωταθλητή του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, και όπως είναι λογικό τόσο απο πλευράς Καλαμαριάς όσο και από αυτή της Δράμας υπάρχει ξεσηκωμός.

Μάλιστα στην Δράμα ανακοίνωση για το ματς εξέδωσε και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Δράμας οπού καλεί τους Δραμινούς να στηρίξουν την Δόξα στο συγκεκριμένο ματς. Αναλυτικά:

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Δράμας εν όψει του κρίσιμου αγώνα της Δόξας Δράμας με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς την ερχόμενη Κυριακή εκφράζουν την συμπαράστασή τους προς την ιστορική ομάδα της Δόξας και προτρέπουν όλους τους Δραμινούς φιλάθλους να παραβρεθούν στο γήπεδο της Καλαμαριάς την Κυριακή 9 Απριλίου στις 4 το απόγευμα σε αυτήν την κρίσιμη αναμέτρηση και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας για την άνοδό της στη Football League.

Πρέπει όλοι μαζί να σταθούμε στο πλευρό της Δόξας Δράμας σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι και να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για την επίτευξη του μεγάλου στόχου που είναι η πρόκριση της ομάδας και η άνοδος της στη Β’ Εθνική Κατηγορία.

Share it