Search

Εύκολο πέρασμα απο το Σουφλί για το Δημοκρίτειο που μένει ζωντανό στο κυνήγι της πρώτης θέσης!

Ζωντανή στο κυνήγι του πρωτοπόρου Λεύκιππου διατηρήθηκε η ομάδα του Δημοκρίτειου Κομοτηνής που πέρασε νικηφόρα απο το Σουφλί, κερδίζοντας τον τοπικό Έβρο με 79-50.

Η ομάδα της Κομοτηνής “ζορίστηκε” μόνο για ένα ημίχρονο απέναντι στον αξιόμαχο Έβρο, όμως οι παίκτες του Δημοκρίτειου με εντυπωσιακή εμφάνιση κυρίως στο τρίτο δεκάλεπτο που επέτρεψαν στην γηπεδούχο να σκοράρει μόνο 5 πόντους και με πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας σε όλη την διάρκεια του δευτέρου μέρους φτάνοντας σε μια άνετη επικράτηση όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι.

Ενώ πολύ σημαντικό στοιχείο για την ομάδα της Κομοτηνής το γεγονός του πλουραλισμού στο σκοράρισμα, με τους Ιωσηφίδη, Κώστα, Ζωλότα να σημειώνουν απο 10 πόντους, τον Πολίτη 8, τους Στασινόπουλο και Νταγιάντη απο 7, από 5 πόντους πέτυχαν οι Φραντζεσκάκης, Στεφανίδης, Οικονομάκης και Πλακάς, τέσσερις πόντους σημείωσε ο Ρυακιωτάκης ενώ 3 με ένα τρίποντο είχε ο Γιαννακόπουλος.

Το Δημοκρίτειο τις επόμενες δύο αγωνιστικές έχει να υποδεχθεί τον Αίαντα και να αγωνιστεί στο Διδυμότειχο κόντρα στον Σπάρτακο, αναζητώντας δύο νίκες έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί πιθανή γκέλα του Λεύκιππου. Πάντως ακόμη και να μην βγει πρώτη  η ομάδα της Κομοτηνής έχει εξασφαλισμένη την πρόκριση της στα τελικά τουλάχιστον ως δεύτερη.

Απο την άλλη η ομάδα του Σουφλίου όντας αδιάφορη βαθμολογικά παρουσιάζεται πιο χαλαρή στα ματς θέλοντας να διασκεδάσει τους αγώνες της. Τις επόμενες δύο αγωνιστικές η ομάδα του Σουφλίου έχει να αγωνιστεί στην Ξάνθη κόντρα στον Αρίων και την τελευταία αγωνιστική να υποδεχθεί την Φιλία Ορεστάδας.

Δεκάλεπτα:  14-19, 31-34, 36-53, 50-79

Share it