Search

Photos: 80 κλικ απο τον τελικό και τις απονομές του Παιδικού πρωταθλήματος ΑΕ Κομοτηνής – Ίκαροι Σερρών

Η ομάδα των Ίκαρων Σερρών είναι η πρωταθλήτρια ομάδα στο Παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, με την ομάδα των Σερρών χάρις την εντυπωσιακή της παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να επικρατήσει της ΑΕ Κομοτηνής με 63-50 και να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Στο κατάμεστο “Χριστίνα Χριστοδούλου” του Ευμοίρου Ξάνθης το παιχνίδι ξεκίνησε με διαφορετικές προοπτικές με την ΑΕ Κομοτηνής να μπαίνει πολύ καλύτερα στο ματς να χτίζει μια μικρή διαφορά την οποία και διατηρούσε με άνεση μέχρι το φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου παρά τους 8 πόντους του Τσέλιου που ουσιαστικά κρατούσε ζωντανή την ομάδα των Σερρών. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Σερραίοι προσπάθησαν να αντιδράσουν προσπέρασαν και να χτίσουν μικρή διαφορά στο 15′ όμως κυρίως τα καλάθια των Λαγαμτζή και Ζεκίριε όχι μόνο κρατούσαν όρθια την ομάδα του Δημήτρη Πανταζή αλλά την έφεραν ξανά σε θέση  οδηγού.

Η ομάδα των Σερρών που στα ημιτελικά είχε κερδίσει την περσινή φιναλίστ Ασπίδα, κατάφερε με ένα εντυπωσιακό τρίτο δεκάλεπτο να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και με επί μέρους σκορ 28-9 ουσιαστικά να «καθαρίσει» τον τελικό. Με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας και τέσσερα τρίποντα “μαχαιριά” των Κοπίλη, Τοπάλη(2) και Γκουτίδη αλλά και τον Σιμόγλου να κυριαρχεί κάτω απο τα καλάθια, απέναντι στην ΑΕ Κομοτηνής που είδε την τύχη να της γυρίζει την πλάτη και με πολλές χαμένες επιθέσεις και λάθη βγήκε τελείως εκτός ρυθμού.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα της Κομοτηνής προσπάθησε να αντιδράσει όμως δεν κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και έτσι η κούπα του πρωταθλητή πήγε στις Σέρρες, χάρις την εντυπωσιακή παρουσία των Σερραίων στο δεύτερο μέρος.

Παιχνίδι πραγματική γιορτή με πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στις εξέδρες του γηπέδου, απο φίλους και  των δύο ομάδων, αλλά και εντός παρκέ. Τελείως διαφορετικά τα συναισθήματα στις απονομές απο την μια χαρές και πανηγύρια στους Ίκαρους και  απο την άλλη στεναχώρια στην ομάδα της Κομοτηνής που έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό.

Ακολούθησαν οι απονομές στις δύο φιναλίστ, που πραγματοποιήθηκαν απο τους δύο Αντιπροέδρους της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Βασίλη Χαλκιά και Θανάση Στουπίδη.

Διαιτητές: Μπακάλης  – Ζαχαριάδης

Δεκάλεπτα 11-13, 27-28(ημίχρονο), 55-37, 63-50(τελικό αποτέλεσμα)

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ(Αθανασίου): Σίμογλου 24, Κοπίλης 14 (4), Τσέλιος 10, Τοπάλης 8 (2), Αποστολίδης 4, Γκουτίδης 3 (1), Παπανίκος Ι., Τσιαπκώλης, Κούλικας, Μουτσίδης, Καμήλαλης, Κερέζης, Δημόπουλος, Παπανίκος Μ., Σαρρής.

Α.Ε.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ(Πανταζής):Τσαπίδη, Καραμανλής 7, Γκιρίτσης, Κάλτσος, Λεπίδας 1, Ζεκίριε 18(3), Φωτακάκης, Λαγαμτζής 13(1), Αγγελάκης 9(1), Ξανθόπουλος 2.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 

Share it