Search

Σκόραραν στο φινάλε και…έφυγαν για final 4! Τρίτος θρίαμβος σε μια βδομάδα επί του ΠΑΟΚ για τους Έφηβους της Ξάνθης!!!

Έχουν πάρει τον αέρα του ΠΑΟΚ οι Έφηβοι της Ξάνθης που μέσα σε λίγες μέρες κέρδισαν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θεσσαλονίκης τρεις φορές, δύο για το πρωτάθλημα και μία για τα σχολικά, με τους ξανθιώτες μετά το μεγάλο διπλό στην Θεσσαλονίκη να κερδίζουν ξανά με 1-0 αυτή την φορά χάρις το τέρμα του Γράβα.

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι που διεξήχθη κάτω απο αρκετή ζέστη οι ποδοσφαιριστές των Κ17 Ξάνθης και ΠΑΟΚ προσέφεραν πολύ ωραίο θέαμα με πολλές χαμένες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες με την Ξάνθη να είναι αυτή που κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα όταν στο 87′ ο Ιωάννου θα κάνει εκπληκτική προσπάθεια και την κατάλληλη στιγμή και απο δύσκολη θέση θα κάνει το γύρισμα πάρε-βάλε στον Στράτο Γράβα που με δυνατό σουτ απο κοντά την έστειλε στα δίχτυα του Συλλέκτη.

Πολλές ευκαιρίες τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο μέρος για την Ξάνθη, με Ιωάννου, Γκατζόγια, Δουλγέρη, Μελιόπουλο και Σουλεϊμάν να δημιουργούν συνεχώς επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη ομάδα, ανώτερος στην έναρξη  του δευτέρου μέρους ο ΠΑΟΚ που είχε και δύο δοκάρια αρχικά στο 58′ σε κεφαλιά του Γκαργκαλατζίδη αλλά και σε σουτ του Βρακά στο 65′. Το παιχνίδι μετά το πολύ δυνατό ξεκίνημα στο Β’ μέρος για τον ΠΑΟΚ ισορρόπησε μετά το 60-65′ απο τους Ξανθιώτες που απείλησαν με τα σουτ των Ιωάννου και Σολεϊμάν και τελικά στο 87′ ευτύχησαν να πετύχουν το χρυσό τέρμα της νίκης,

Μετά το νέο θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ οι Θρακιώτες μείωσαν την διαφορά απο την πρωτοπόρο ομάδα της Θεσσαλονίκης στον έναν βαθμό διατηρώντας παράλληλα και το +10 απο τον τρίτο ΠΑΣ Γιάννενα έξι αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου. Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια βγάζει φρεσκάδα δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στον σύλλογο.

Πολύ καλή η διαιτησία του Μιχάλη Ελευθεράκη και των βοηθών του Γιώργου Χρυσέλη και Γιώργου Δρακίδη της ΕΠΣ Ξάνθης

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Κ. Μπεδρελής): Ζουρνατζίδης, Γκατζόγιας (79′ Τσιλιγγιρης) Λεωντσάκος, Τενεκές, Θεοφυλάκης, Γράβας (89′ Κιολειδης), Τριανταφύλλου, Μελιόπουλος, Ιωάννου (90′ Κριεζής), Δουλγέρης, Σουλεϊμάν Οκάν (89′ Κιουπης).

ΠΑΟΚ(Β. Μήττας): Συλλέκτης, Λύρατζης, Γεωργιάδης, Γκαργκαλατζίδης, Βουτσάς, Σαλαμούρας, Διαμαντής, Χατζής, Μανιώτης, Πουρναράς, Βρακάς(66′ Αζίζι)

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλήρες φωτορεπορτάζ του αγώνα μέσα απο τον φακό του Sportsaddict

Share it