Search

Ήττα στον Βόλο απο τον Μαγησιακό για την Ροδόπη ’87 που “πληγώθηκε” απο τα στημένα!

Δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα απο τον Βόλο η Ροδόπη ’87 που γνώρισε την ήττα με 4-0 απο τον Μαγνησιακό, σκορ που ωστόσο είναι πλασματικό με την γηπεδούχο ομάδα να σκοράρει απο εκμεταλλευόμενη λάθη της άμυνας της Θρακιώτικης ομάδας αλλά και τρία απο στημένες μπάλες.

Η ομάδα της Κομοτηνής παρατάχθηκε στό γήπεδο της Αγίας Παρασκευής με τέσσερις σημαντικές απουσίες που στοίχισαν στην ομάδα της Ροδόπης. Παρά τις απουσίες η ομάδα της Κομοτηνής ήταν καλή στο πρώτο μέρος έχοντας μαχητική εμφάνιση όμως ένα λάθος στην άμυνα έδωσε την ευκαιρία στην Ογκίτσι να το εκμεταλλευτεί και να ανοίξει το σκορ υπέρ του Μαγνησιακού με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο η ομάδα του Βόλου κατάφερε έχοντας και ψυχολογία απο το υπέρ της προβάδισμα να πιέσει και με τα τέρματα των Ογκίτσι, Χρυσικοπούλου και Παπασακελλάρη να καθαρίσει το ματς.

Επόμενο ματς για την ομάδα της Ροδόπης το εντός με τις Πιερίδες Μούσες, παιχνίδι που η ομάδα της Κομοτηνής θα κυνηγήσει και το πρώτο γκολ της για το 2017.

ΡΟΔΟΠΗ ’87: Βαδάση, Γεωργαντά, Ζαχαριά, Κουφού, Σωκράτους, Κακόψητου, Περιβολοπούλου, Γεωργοπούλου, Πατεράκη, Ιωαννίδου, Κατερίνη. Αγωνίστηκαν επίσης οι Αδάμου, Ψαρίδου και Αζρά.

Share it