Search

Με πίστη για την άνοδο στο Κιλκίς η Ασπίδα Ξάνθης! Η πορεία και η αποστολή για το πρώτο βήμα

Το πρώτο και ίσως το πιο σημαντικό βήμα για την επιστροφή της στην Α2 Εθνική κατηγορία θέλει να κάνει στο σημερινό παιχνίδι στο Κιλκίς η Ασπίδα Ξάνθης, που στις 18:00 δοκιμάζεται κόντρα στον Αρίων Πτολεμαΐδας στο πρώτο παιχνίδι της ξανθιώτικης ομάδας στα φετινά μπαράζ ανόδου.

Στην πρεμιέρα της Παρασκευής η ομάδα της Πτολεμαΐδας πέτυχε σημαντική νίκη με 20-18 επί του Μακεδονικού και είναι πολύ κοντά στην άνοδο στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του Ελληνικού χάντμπολ, εκεί οπού στοχεύει να βρεθεί τη νέα χρονιά και η Ασπίδα Ξάνθης. Διαιτητής της αναμέτρησης που ξεκινά στις 18:00 θα είναι οι Δελόγλου και Θεοδοσίου

Οι παίκτες που έφεραν εδώ την Ασπίδα και στοχεύουν να την φέρουν εκ νέου στην Α2 κατηγορία υπό τις οδηγίες του Θόδωρου Βαφειάδη είναι οι: Ναθαναηλίδης, Καζαντζίδης, Μπέλλιας, Βασιλειάδης, Ρούφος, Τσαντίδης, Καραπαπάζογλου, Μπρατίδης, Ξενοπανάγος, Ευθυμίου, Καίκης, Παπαδόπουλος, Παπαστάμου και Γιλμάζ.

Η πορεία της Ασπίδας προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 5ου ομίλου της Β’ Εθνικής, και τα μπαράζ ανόδου στην Α2 κατηγορία:

Πανσερραϊκός – Ασπίδα Ξάνθης  20-21

Δημοκρίτειο Κομοτηνής – Ασπίδα Ξάνθης 24-25

Ασπίδα Ξάνθης – ΟΛ.Α. Δράμας  30-18

Ασπίδα Ξάνθης – Πανσερραϊκός  28-21

Ασπίδα Ξάνθης – Δημοκρίτειο Κομοτηνής  25-27

ΟΛ.Α. Δράμας – Ασπίδα Ξάνθης   18-32

Πανσερραϊκός – Ασπίδα Ξάνθης  24-27

Δημοκρίτειο Κομοτηνής – Ασπίδα Ξάνθης 22-25

Ασπίδα Ξάνθης – ΟΛ.Α. Δράμας  31-22

Ασπίδα Ξάνθης – Πανσερραϊκός  31-25

Ασπίδα Ξάνθης – Δημοκρίτειο Κομοτηνής  27-20

ΟΛ.Α. Δράμας – Ασπίδα Ξάνθης   10-0

Share it