Search

Αιχμηρή ανακοίνωση απο την ΠΑΕ Ξάνθη με…”συγνώμη” στον Γιουνές!

Με αιχμηρό τρόπο επέλεξε η ΠΑΕ Ξάνθης να σχολιάσει την αντίδραση του Τυνήσιου φορ της Θρακιώτικης ομάδας Χαμζά Γιουνές που αντέδρασε κατά την διάρκεια της αλλαγής του.

Πιο συγκεκριμένα στο 74′ ο Γιουνές αντέδρασε όταν είδε οτι αυτός θα βγει για να μπει στο ματς ο Ράνος, με τον Τυνήσιο να αντιδρά. Κάτι που πάντως δικαιολόγησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην συνέντευξη τύπου τονίζοντας:  «Πιθανόν ήταν δυσαρεστημένος για την αλλαγή, όλοι θέλουν να παίζουν ως την τελευταία στιγμή. Συμβαίνουν αυτά. Έπρεπε να σκεφτούμε κι εμείς κάποιους παράγοντες, γιατί επέστρεψε χθες από την Εθνική του, έπρεπε να σκεφτούμε και την κούραση από το ταξίδι, δεν τα σκέφτονται όμως αυτά κάποιες φορές οι παίκτες».

Σε αντίθεση με τον Λουτσέσκου που θέλησε να καλύψει τον ποδοσφαιριστή του, δεν έγινε κάτι παρόμοιο και απο την ξανθιώτικη ΠΑΕ, η οποία μάλιστα εξέδωσε και ανακοίνωση με την οποία ζητά…συγνώμη απο τον Χαμζά Γιουνές. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

“Κύριε ΧΑΜΖΑ ΓΙΟΥΝΕΣ,

Εκ μέρους της Διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου, του προπονητή και των εργαζομένων της ΠΑΕ, σας ζητάμε ταπεινά συγνώμη και δεσμευόμαστε ότι δεν θα ξανατολμήσει ο προπονητής, να σας κάνει αλλαγή σε παιχνίδι.

Και πάλι συγνώμη.”

Share it