Search

Στο 90′ και με γκολ του… τερματοφύλακα χάθηκε η νίκη για τους Νέους της Ξάνθης στα Γιάννενα!

Με τέρμα του… τερματοφύλακα του ΠΑΣ Νίκο Κολιοφούκα, ισοφαρίστηκε στην τελευταία φάση του αγώνα με την ομάδα των Ιωαννίνων, στον αγώνα που έγινε στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων

Ίσως μοιάζει με… πρωταπριλιάτικο αστείο ωστόσο ο Νίκος Κολιοφούκας ήταν το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης αφού είχε 2-3 σωτήριες αποκρούσεις ενώ στο φινάλε με δικό του τέρμα χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του Χρήστου Αγγέλη (2-2).

Η ξανθιώτικη ομάδα που ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, στο 15′ βρέθηκε πίσω στο σκορ από το σουτ του Ψαρρά, ενώ στο 45′ με κεφαλιά ο Χατζηχασάνογλου ισοφάρισε σε 1-1.

Στο β’ μέρος οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη αφού πρώτα είχαν δοκάρι με τον Πεταλωτή (63′) στη συνέχεια κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή με το γκολ Μελισσόπουλου στο 68′ έχοντας κι άλλες στιγμές για να σκοράρουν και 3η φορά, όμως οι γηπεδούχοι που πίεσαν στον τέλος, στην τελευταία φάση του αγώνα με κεφαλιά του προωθημένου τερματοφύλακά του Κολιοφούκα, διαμόρφωσαν το τελικό 2-2.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Σαββίδης, Πεταλωτής, Παπαδόπουλος, Χασάνογλου (40′ Καλογιάννης), Ψεμματάς, Τσέλα, Κώστας (82′ Καπτέλι), Τσάπαρης, Χατζηχασάνογλου, Μελισσόπουλος, Σαμπανίδης (87′ Χαντζής).

 

Share it