Search

Ζήτησε συγνώμη απο τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων και υπολογίζεται για Ξάνθη ο Λίλα!

Προετοιμασίας συνέχεια στον ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της σαββατιάτικης (1/4) εντός έδρας αναμέτρησης κόντρα στην Ξάνθη.

Η προπόνηση της Πέμπτης (30/3), η οποία περιελάμβανε ασκήσεις υποομαδικής αμυντικής και επιθετικής τακτικής και δίτερμα, πραγματοποιήθηκε στο πλαστικό γήπεδο στην Ανατολή με τις γνωστές απουσίες.

Συγκεκριμένα, έλειπε οι Τζημόπουλος, ο οποίος αναμένεται να προπονηθεί την Παρασκευή (31/3), ο Σκόνδρας που συνέχισε με ατομικό αλλά και ο αδειούχος Μαμπουλού.

Απών ήταν και ο Λίλα, ο οποίος αν και έχει επιστρέψει στα Ιωάννινα προτίμησε να επισκεφτεί τον Μητροπολίτη Μάξιμο, ζητώντας του συγγνώμη για όσα έγραψε στο facebook.

«Μπράβο που είχες το κουράγιο και τη δύναμη να έρθεις εδώ για να εκφράσεις τη μετάνοιά σου. Είναι καλό να εκφράζουμε τη μετάνοιά μας και τη συγγνώμη μας, με χαροποίησε που ομολόγησε το λάθος του. Είμαστε γείτονες με τους Αλβανούς, έχουμε μακραίωνη κοινή πορεία και ελπίζουμε να έχουμε και στο μέλλον χωρίς να πληγώνουμε ο ένας τον άλλον για θέματα πίστης και όχι μόνο. Πρέπει να παραδειγματιστούμε σήμερα από τον ποδοσφαιριστή Λίλα, γιατί υπάρχουν και πολλοί ορθόδοξοι που προσβάλλουν θέματα πίστης», του είπε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής ανέφερε: «Ζήτησα να συναντηθώ με μια μεγάλη προσωπικότητα για να εκφράσω τη συγγνώμη μου για όσους πλήγωσα. Ήταν η πιο δύσκολη εβδομάδα της ζωής μου, αλλά μετά από αυτή τη συνάντηση αισθάνομαι πολύ καλύτερα».

Share it