Search

Η βαθμολογία σε πλέι-οφ και πλέι-άουτ στην Α’ ΕΠΣ Θράκης όπως διαμορφώνεται μια αγωνιστική πριν μετατραπεί σε… οριστική!

Μία στροφή έμεινε πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας της  ΕΠΣ Θράκης, και το Σάββατο  θα διαμορφωθεί η τελική μορφή του βαθμολογικού πίνακα, απ’ όπου θα προκύψουν οι 6 ομάδες που θα συμμετέχουν στα πλέι-οφ και οι 5 που θα λάβουν μέρος στα πλέι-άουτ (οι Ασώματοι έχουν αποχωρήσει ως γνωστόν).

Οι ομάδες ομάδες που θα απαρτίσουν τα δύο γκρουπ των μίνι πρωταθλημάτων είναι ήδη γνωστές, ή για να μην είμαστε απόλυτοι, τη τελευταία αγωνιστική κρίνεται μόνο ποια εκ των Ορφέα Ξυλαγανής και Σπάρτακου Αγ. Θεοδώρων, θα συμμετέχει στα πλέι-οφ και ποια στα πλέι-άουτ. Το πιθανότερο είναι η Ξυλαγανή να είναι αυτή που θα κατακτήσει την 6η θέση, καθώς έχει 32 βαθμούς και ο Σπάρτακος 29 (θυμηθείτε την βαθμολογία όλων των ομάδων μια αγωνιστική πριν το φινάλε) και υποδέχεται στην έδρα της τον Ορφέα Στρύμης, με τον Σπάρτακο να έχει ακόμη πιο βατό παιχνίδι με τον Ηρακλή Σαπών στους Αγ. Θεοδώρους. Στην Ξυλαγανή αρκεί ένας βαθμός, ενώ σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερέχει ο Σπάρτακος (νίκη 1-0 στους Αγ. Θεοδώρους, ισοπαλία 2-2 στη Ξυλαγανή).

Όλα θα ξεκαθαρίσουν έτσι κι αλλιώς την τελευταία αγωνιστική, οπότε δεν χρειάζεται να προτρέχουμε για τον αν θα είναι η Ξυλαγανή που είναι και το πιθανότερο σενάριο ή ο Σπάρτακος. Πάμε να δούμε πως θα ήταν η βαθμολογία των πλέι όφ και των πλέι άουτ, με την υπάρχουσα αυτή τη στιγμή βαθμολογία, μία αγωνιστική πριν το φινάλε. Σάββατο θα γνωρίζουμε και τις οριστικές βαθμολογίες πλέι όφ και πλέι άουτ.

[the_ad id=”14845″] [the_ad id=”14836″] [the_ad id=”37571″]


Πλέι-οφ

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 19

ΠΑΟΚ Κοσμίου 17

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 17

Ελπίδα Σαπών 14

Δόξα Γρατινής 11

Ορφέας Ξυλαγανής 11

Υ.Γ. Ο πρωταθλητής, δηλαδή αυτός που θα τερματίσει πρώτος στα πλέι οφ, θα ανέβει στη Γ’ Εθνική.


Πλέι άουτ

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 12

Αστέρας Αιγείρου 8

Δόξα Σώστη 7

Ορφέας Στρύμης 6

Ηρακλής Σαπών 2

Υ.Γ. Η ομάδα που θα τερματίσει τελευταία στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι-άουτ θα κάνει παρέα με τους Ασώματους στη Β’ ΕΠΣ Θράκης τη νέα περίοδο.

 

Share it