Search

Αποθέωση για Σιώπη απο τους μικρούς ποδοσφαιριστές του Αστέρα Βύρωνα!

Στην προπόνηση της Ακαδημίας του Αστέρα Βύρωνα βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Εβρίτης διεθνής μέσος Μανώλης Σιώπης, παρέα με τον συμπαίκτη του στον Πανιώνιο Γιώργο Μπαντή.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου συνομίλησαν με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Βύρωνα για αρκετή ώρα αναλύοντας πολλά θέματα, από τον πρόσφατο αγώνα της Εθνικής που συμμετείχε ο Μανώλης μέχρι και κοινωνικές δράσεις που συμμετέχουν ενεργά και οι δύο.

Ο Μανώλης Σιώπης και ο Μπαντής είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ένα πολύ όμορφο απόγευμα με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να τους κάνουν να νιώθουν ξεχωριστά. Μια εξαιρετική εμπειρία και για τους δύο αλλά και για τα παιδιά της Ακαδημίας του Αστέρα που είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα όμορφο απόγευμα μαζί με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Για την παρουσία των Σιώπη και Μπαντή στην προπόνηση η Ακαδημία του Βύρωνα έγραψε χαρακτηριστικά:

Στη σημερινή προπόνηση μας επισκέφθηκε ο Μανώλης Σιώπης (διεθνής Ποδοσφαιριστής Πανιωνίου) και ο Γιώργος Μπαντής (Τερματοφύλακας Πανιωνίου). Συνομίλησαν με τα παιδιά αρκετή ώρα αναλύοντας πολλά θέματα, από τον πρόσφατο αγώνα της Εθνικής που συμμετείχε ο Μανώλης μέχρι και κοινωνικές δράσεις όπως ο αγώνας που γίνεται κατά της εξόρυξης χρυσού “SOS Χαλκιδική” που υποστηρίζει ο Γιώργος. Τους ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία τους αλλά και τα σημαντικά μαθήματα ζωής που δίνουν στα μικρά παιδιά – πραγματικά πρότυπα!!!

 

Share it