Search

Το πλήρες πρόγραμμα της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών! Το ζευγάρι που ο νικητής περνά στον τελικό της ΑΜ-Θ

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδί η κλήρωση της πρώτης αγωνιστικής για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, με την Ομοσπονδία να πραγματοποιεί την κλήρωση μέχρι και το φινάλε της διοργάνωσης.

Αυτό που θα δούμε καταρχάς είναι το τι θα γίνει με την Α’ φάση στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, οπού μετέχουν φυσικά και οι τρεις Κυπελλούχοι των Θρακιώτικων Ενώσεων. Ως γνωστόν ο Κυπελλούχος Ξάνθης Άρης Αβάτου θα υποδεχθεί την Τετάρτη 5 Μαρτίου την Κυπελλούχο Σερρών Ελπίς Σκουτάρεως, με αυτό το νικητή αυτού του ζευγαριού μετά την κλήρωση που έγινε να είναι αυτό που θα περάσει χωρίς αγώνα απευθείας στον “τελικό” της ΑΜ-Θ.

Αντιθέτως ο νικητής του ζευγαριού της  Κυπελλούχου Έβρου ΑΕ Διδυμοτείχου και αυτής της Δράμας Προσοτσάνη θα υποδεχθεί την δεύτερη αγωνιστική το νικητή του ζευγαριού μεταξύ του Κυπελλούχου Καβάλας Κεραυνού Πέρνης και του Κυπελλούχου Ροδόπης ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Να σημειώσουμε πως η ομάδα που θα αναδειχθεί “υπερκυπελλούχος” ΑΜ-Θ θα αντιμετωπίσει στην Γ’ φάση του θεσμού το νικητή απο τα ζευγάρια Διγενής Νεοχωρίου – Ολυμπιακός Λαμίας, ΑΟ Σελλάνων – ΓΣ Αλμυρού, Ποσειδώνας Νέων Πόρων – Αχιλλέας Φαρσάλων  στις 3 Μαίου.

Πιο συγκεκριμένα:

1η αγωνιστική(5 Απριλίου)

Άρης Αβάτου – Ελπίδα Σκουτάρεως

ΑΕ Διδυμοτείχου – Προσοτσάνη

Κεραυνός Πέρνης – ΠΑΟΚ Κοσμίου

2η αγωνιστική(12 Απριλίου)

ΑΕ Διδυμοτείουχ/Προσοτσάνη – Κεραυνός Πέρνης/ΠΑΟΚ Κοσμίου

3η αγωνιστική(19 Απριλίου)

Άρης Αβάτου/Ελπίδα Σκουτάρεως – ΑΕ Διδυμοτείουχ/Προσοτσάνη/ Κεραυνός Πέρνης/ΠΑΟΚ Κοσμίου

 

 

Share it