Search

Photos:60 κλικ απο την αναμέτρηση του 3ου ΓΕΛ Ξάνθης με το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης για το Σχολικό Λυκείων

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Σχολικού πρωταθλήματος Βόλεϊ Λυκείων πανηγύρισε το 3ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης, που επικράτησε με 2-0 σετ μέσα στο «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» της Ξάνθης του 3ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ήταν εξαιρετική στο πρώτο σετ, και με αλάνθαστη παρουσία σε άμυνα και επίθεση κατάφερε να κάνει το 1-0 με σχετική άνεση. Το δεύτερο σετ ήταν εξαιρετικό με πολύ ωραίο θέαμα απο τις νεαρές βολεϊμπολίστριες των δύο ομάδων σε ένα πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό παιχνίδι με εκατέρωθεν καλές άμυνες, η ομάδα της Ξάνθης πάλεψε είδε την Γαβριηλίδου να αποχωρεί με τραυματισμό και παρά την προσπάθεια είδε τα κορίτσια της Αλεξανδρούπολης που ήταν εξαιρετικά ψύχραιμες στο φινάλε να φτάνουν στη νίκη με 25-20 και να κάνουν το 2-0 σετ.

Στην επόμενη φάση η ομάδα του Έβρου θα αντιμετωπίσει στον άτυπο τελικό της Περιφέρειας ΑΜ-Θ την πρωταθλήτρια ομάδα της Δράμας που κέρδισε το αντίστοιχο Λύκειο της Καβάλας.

Τα σετ: 11-25, 20-25

3ο ΓΕΛ ΞΑΝΘΗΣ: Μισαηλίδου, Κωταίδου, Γαβριηλίδου, Δαλακούρα, Κουτσογιάννη, Εμπλιούκ, Αραμπατζή, Μολλά Ισείν, Γκαϊτατζή, Δεκαλτσίδου, Μπόσνακ, Τοτίεφ

3ο ΓΕΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Μαμούγκα, Δημητριάδου, Κωνσταντινίδου, Καβατζικιώτη, Μουλούδη, Βουντζουκλή, Δροσάκα, Παπά, Κουγιουμτζή, Κοτζιά, Πολυζωίδου

Share it