Search

Στο “ψυγείο” ο παρατηρητής του αγώνα της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Κύπελλο!

Στο «ψυγείο» για 20 ημέρες μπήκε ο Ιωάννης Στογιαννίδης που ήταν παρατηρητής στο ΠΑΟΚ-Ξάνθη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου για ελλειπή αναφορά, ύστερα από απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Αριθμός απόφασης 93/2017
Επιβάλλει στον παρατηρητή του αγώνα Ατρόμητος-Ολυμπιακός (Κύπελλο Επαγγελματικών Ομάδων, 2/3/2017) Ιωάννη Αποστολόπουλο την ποινή της εξαίρεσης από τον ορισμό του ως παρατηρητή αγώνων για χρονικό διάστημα εξήντα (60) ημερών για πειθαρχική παράβαση, η οποία προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 1, 6, 7 και 11 του Κανονισμού Παρατηρητών Αγώνων Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου.

Αριθμός απόφασης 94/2017
Επιβάλλει στον παρατηρητή του αγώνα ΠΑΟΚ-Ξάνθη (Κύπελλο Επαγγελματικών Ομάδων, 2/3/2017) Ιωάννη Στογιαννίδη την ποινή της εξαίρεσης από τον ορισμό του ως παρατηρητή αγώνων για χρονικό διάστημα είκοσι (20) ημερών για πειθαρχική παράβαση, η οποία προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 1, 6, 7 και 11 του Κανονισμού Παρατηρητών Αγώνων Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου.

Αριθμός απόφασης 95/2017
Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών 1923 χρηματική ποινή ύψους πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ για πειθαρχική παράβαση που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στις διατάξεις των άρθρων 14 §§ 1, 2 και 15 § 2 περ. α΄ του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και η οποία φέρεται ότι τελέσθηκε στις 2 Μαρτίου 2017 (αγώνας Ατρόμητος-Ολυμπιακός, Κύπελλο Επαγγελματικών Ομάδων).

Share it