Search

Ήττα απο…ξανθιώτικα χέρια για τον Αρίων Ξάνθης! Ο Βοϊβατόπουλος έστειλε για πρώτη φορά την Ελευθερούπολη τελικό

Με τον ξανθιώτη σέντρ Χάρη Βοϊβατόπουλο να “καθαρίζει” το ματς απο την πρώτη  κιόλας περίοδο οπού πέτυχε 17 πόντους και την ομάδα της Ελεθυθερούπολης να “πυροβολεί” απο την γραμμή των τριπόντων(9 έναντι 1 του Αρίωνα), η ομάδα της Καβάλας έφτασε στη νίκη επί του Αρίων με 85-56 και πήρε την πρόκριση στον πρώτο τελικό της ιστορίας της.

Η ομάδα του Χρήστου Παπαδόπουλου μπήκε καλά στο ματς ήταν ανταγωνιστική για 8′ λεπτά όμως κάπου εκεί παρά την προσπάθεια της ξανθιώτικης ομάδας, μίλησε η μεγάλη ποιότητα που διαθέτει η ομάδα της Ελευθερούπολης με παίκτες όπως οι Βοϊβατόπουλος, Απαζίδης αλλά και ο Στυλίδης που ήταν οι κύριοι πρωταγωνιστές για την ομάδα της Καβάλας ανεβάζοντας την διαφορά σε υψηλά νούμερα, φτάνοντας με το τέλους του πρώτου ημιχρόνου να προηγούνται με 28 πόντους.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι έμοιαζε διαδικαστικού χαρακτήρα με την ομάδα της Ξάνθης να έχει και σημαντική αστοχία, με τους Νταβουλτζόπουλου και Μπουτσακτσή να παλεύουν με τα “θηρία¨όμως αυτό δεν ήταν αρκετό. Πάντως αξίζει να τονίσουμε πως εξαρχής η ομάδα του Αρίων ήταν μεγάλο αουτσάιντερ απέναντι σε μια ομάδα που είναι αήττητοι σε όλη την  σαιζόν σε όλες τις διοργανώσεις που έχει αγωνιστεί.

Δεκάλεπτα: 18-25, 25-53(ημίχρονο), 37-68, 56-85(τελικό αποτέλεσμα)

ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ(Χρ. Παπαδόπουλος): Νυμφόπουλος 4, Γκαγκαλίδης, Ανδρέου 4, Αμοιράς 2, Αμπεριάδης 6(1), Νταβουλτζόπουλος 17, Μπουτσακτσή 15, Αρβανιτίδης 4, Καργιώτης, Πλατανίτης 4

ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ(Κ. Παπαδόπουλος): Ανίσογλου 6(2), Στυλίδης  18(1), Ρότσας  8(2), Σταυρίδης 3(1), Κούκος, Απαζίδης 18(1), Παπαδόπουλος Λ. 8(1), Λαζαρίδης 3(1), Βοϊβατόπουλος  21

Photo Credit: Kavala-sports.gr

Share it