Search

Με τρία τμήματα στο διεθνές τουρνουά του Πανσερραϊκού η ΑΕ Ξάνθης! Τιμώμενο πρόσωπο ο πρωταθλητής Ευρώπης Στ. Γιαννακόπουλος

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 με την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, Στέλιος Γιαννακόπουλος θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στο τουρνουά κατά της φτωχιάς και της πείνας που θα διοργανώσει την Κυριακή 26 Μαρτίου ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός.

Το τουρνουά  θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από τον Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκό ενώ θα ακολουθήσουν τα τουρνουά για το περιβάλλον και αυτό κατά του ρατσισμού. Μάλιστα πέρυσι είχαν πάρει μέρος  600 παιδιά από 16 ποδοσφαιρικές ακαδημίες. Ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός πρωτοπορεί σε τέτοιες  εκδηλώσεις που ευαισθητοποιούν τη νέα γενιά και διεξάγονται στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης που πραγματοποιεί o UNPD, η FIFA, η UEFA, με πρεσβευτές καλής θέλησης τους βετεράνους, παγκοσμίου κλάσεως, ποδοσφαιριστές καλής θελήσεως, Ζινεντίν Ζιντάν και Ρονάλντο.

Στο φετινό τουρνουά θα μετέχει με τρία αγωνιστικά τμήματα και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ένωσης Ξάνθης, με τους νεαρούς ξανθιώτες ποδοσφαιριστές να έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ακόμη μια ξεχωριστή εμπειρία στο ιδιαίτερα σημαντικό τουρνουά με διεθνής παρουσίες του Πανσερραϊκού, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και με τον  πρωταθλητή Ευρώπης το 2004 με την Εθνική μας ομάδα Στέλιο Γιαννακόπουλο.

Share it