Search

Με Ξενιτίδη και Πλέγα η πρώτη προπόνηση Λεμονή στον Ολυμπιακό!

Την πρώτη του προπόνηση ως προπονητής του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Τάκης Λεμονής, που αποφάσισε εξαιτίας των αρκετών απουσιών λόγω Εθνικών ομάδων να ανεβάσει στην πρώτη ομάδα για προπονήσεις πέντε νεαρούς ποδοσφαιριστές της Κ20, τόσο για να γεμίσει κόσμο το προπονητικό όσο και για να τους τσεκάρει.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο ταλαντούχος ξανθιωτης χαφ Γιώργος Ξενιτίδης. Ο Ξανθιώτης διεθνής μέσος  είναι γεννημένος στις 4 Σεπτεμβρίου του 1999. Μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό από την Ακαδημία της Βιστωνίδας Ξάνθης αρχικά για το τμήμα Κ15 του Ολυμπιακού οπού ήταν και αρχηγός κατακτώντας το πρωτάθλημα. Εν συνεχεία και ενώ ήταν μικρότερος σε σχέση με άλλους είχε την πρώτη χρονιά στην Κ17  οπού και εκεί υπήρξε αρχηγός, και απο το καλοκαίρι στην Κ-20 του Ολυμπιακού οπού παρότι απο τους μικρότερους ηλικιακά και πάλι έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πέρα απο τον Ξενιτίδη στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας θα μετέχει και ο Κώστας Πλέγας που αγωνιζόταν, με πολύ καλές εμφανίσεις, απο το καλοκαίρι  στον Πανθρακικό και μέχρι και την αποχώρηση της ομάδας όντας μάλιστα και πρώτος σκόρερ των “πράσινων”.

Στις προπονήσεις πέρα απο τους Ξενιτίδη και Πλέγα μετέχουν επίσης οι Μεγαρίτης, Τσιλίκης και Βάρκας.

Share it