Search

Photos: Οι τιμητικές βραβεύσεις της Εθνικής Ενόπλων σε Βασίλισσες, ΕΠΣ Ξάνθης και Δήμο Ξάνθης

Παρουσία πλήθους κόσμου, κατά βάση μαθητών και στρατιωτικών, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του ΑΟΞ η ιδιαίτερα σημαντική φιλική αναμέτρηση μεταξύ της Εθνικής Γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και τις Βασίλισσες της Θράκης, με την Εθνική να κερδίζει με 2-0.

Πριν από την έναρξη του φιλανθρωπικού αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα στην Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων και τις Βασίλισσες της Θράκης  πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις απο τα μέλη της αποστολή της Εθνικής Ενόπλων προς τους συνδιοργανωτές του αγώνα, τον Δήμο Ξάνθης, την ΕΠΣ Ξάνθης και τις Βασίλισσες, αλλά και αντιστρόφως.

Συγκεκριμένα ο Αρχηγός του Δ’ Σώματος Στρατού Αντριστράτηγος Γεώργιος Καμπάς τίμησε την Εθνική Ενόπλων για την παρουσία της στην Θράκη δίνοντας πλακέτα στον Αντιπλοίαρχο κ. Μίχα, αλλά τιμώντας και τις Βασίλισσες που αποδέχτηκαν την πρόσκληση για φιλικό αγώνα δίνοντας πλακέτα στον Πρόεδρο της ξανθιώτικης ομάδας Διαμαντή Σκουλαρίκη. Εν συνεχεία ακολούθησαν οι βραβεύσεις απο πλευράς Εθνικής με τον Αντιπλοίαρχο κ. Μίχα να τιμά τους Αντιστράτηγο κ. Καμπά, και τον Πρόεδρο τις Βασίλισσας κ. Σκουλαρίκη.

Ακολούθησε η τιμητική βράβευση του Υπολοχαγού κ. Παπασταμάτη στον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργο Πανίδη, όπως και του Αντιπλοίαρχου κ. Τζαμάκου τόσο στον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης κ. Πανίδη όσο και στον πρόεδρο των κοριτσιών της ξανθιώτικης ομάδας. Τέλος η αρχηγός της Ελληνικής αποστολής στην Θράκη, και γνωστή σε όλους η Ολυμπιονίκης και Υποσμηναγός Κατερίνα Θάνου απένειμε τιμητική πλακέτα τόσο στον Πρόεδρο της ξανθιώτικης ομάδας κ. Σκουλαρίκη, όσο και στην Αντιδήμαρχο για θέματα Αθλητισμού Αλεξία Γκιρτζίκη.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ 165 ΚΛΙΚ

Share it