Search

Ώρα Κυπέλλου στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ! Πανέτοιμοι για τα ημιτελικά Λεύκιππος και Αρίων Ξάνθης

Το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου “Τάσος Χαραλαμπίδης” της ΕΚΑΣΑΜΑΘ θα γίνει γνωστό το βράδυ του Σαββάτου 25 Μαρτίου, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί και ο δεύτερος ημιτελικός του θεσμού, σε μια μέρα που απο τις 17:00 όταν και θα ξεκινήσει ο πρώτος ημιτελικός και μέχρι να ολοκληρωθεί ο δεύτερος θα είναι γεμάτος μπάσκετ υψηλού επιπέδου στο κλειστό γυμναστήριο Ποταμουδιών Καβάλας.

Καθώς πλέον βρισκόμαστε στους ημιτελικούς της διοργάνωσης, και οι τέσσερις ομάδες που κατάφεραν να αντέξουν μέχρι το φινάλε θα παλέψουν για τα δύο εισιτήρια του μεγάλου τελικού σε δυο αναμετρήσεις που αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Στον πρώτο ημιτελικό που θα ξεκινήσει στις 17:00 ο πρωτοπόρος του Β’ ομίλου Λεύκιππος Ξάνθης θα αντιμετωπίσει τον τρίτο του Α’ ομίλου, με την ομάδα των Παναγιώτη Παπαδόπουλου και Νίκου Μουρβάκη να είναι πανέτοιμη να αντεπεξέλθουν στην πρώτη μεγάλη πρόκληση του νεοσύστατου Λεύκιππου και παράλληλα να γράψουν ιστορία απέναντι σε έναν καλό και έμπειρο αντίπαλο.

Πολύ πιο δύσκολο αναμένεται το έργο του τέταρτο του Β’ ομίλου Αρίων Ξάνθης που θα τεθεί αντιμέτωπος στις 19:00 απέναντι στον ισχυρή και πρωτοπόρο του Α’ ομίλου ομάδα της Ελευθερούπολης. Η ομάδα του Χρήστου Παπαδόπουλου έχει το καλό πως θα είναι  το αουτσάιντερ οπότε οι παίκτες της θα δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν για την έκπληξη σε ένα ματς που μόνο οφέλη μπορεί να έχει ο Αρίωνας, σε αντίθεση με την Ελευθερούπολη που δεν έχει χάσει ακόμη σε κανένα θεσμό και με τον ξανθιώτη Βοϊβατόπουλο οδηγό στοχεύει στην κατάκτηση όλων των διοργανώσεων που μετέχει.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 25/3, Κ.Γ. Ποταμουδιών

Ώρα 17:00, Ρούπελ Σιδηροκάστρου – Λεύκιππος Ξάνθης

Ώρα 19:00, Αρίων Ξάνθης – Ελευθερούπολη

Share it