Search

Το βόλεϊ του Εθνικού που κάνει περήφανους τους Αλεξανδρουπολίτες

Με το ποσό των 35 χιλιάδων ευρώ θα επιχορηγηθεί ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης από το Δήμο Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της ετήσιας κατανομής ποσών σε αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία του σωματεία.

Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα από όλες τις παρατάξεις κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου της πρωτεύουσας του Έβρου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι λόγω των πιεσμένων οικονομικών του Δήμου, οι ετήσιες επιχορηγήσεις μειώθηκαν σε όλα τα σωματεία και του συλλόγους, με μια εξαίρεση. Τον ιστορικό σύλλογο ΜΓΣ Εθνικό. Και υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, που αναγνωρίσθηκε από όλους. Και δεν είναι άλλος από την ομάδα βόλει.

«Πήραμε αυτήν την απόφαση να διαθέσουμε το ίδιο ποσό ενίσχυσης στον Εθνικό. Και αυτό έγινε γιατί δεν θα μπορούσαμε να μην αναγνωρίσουμε την σημασία που έχει για τον τόπο μας η ομάδα βόλει του Εθνικού. Πηγαίνω σε όλη την Ελλάδα και ακούω ότι την Αλεξανδρούπολη την γνωρίζουμε για το μεγάλο πανεπιστημιακό της Νοσοκομείο και την ομάδα του βόλει . Το βόλει του Εθνικού μας προσφέρει χαρές, συγκινήσεις, φέρνει διακρίσεις, κάνει το όνομα της πόλης μας γνωστό σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Και αυτό δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε», τόνισε κατά την εισήγησή του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης.

Share it