Search

Στο νοσοκομείο μετά από καταδίωξη διακινητής και 9 μετανάστες στο Γλυκονέρι Ροδόπης!

Στο νοσοκομείο μετά από καταδίωξη, κατέληξαν διακινητής και εννέα μετανάστες, ορισμένοι από τους οποίους σοβαρά τραυματισμένοι. Όχημα τύπου βαν που οδηγούσε διακινητής μεταφέροντας εννέα παράνομους μετανάστες εντοπίστηκε να κινείται προς Καβάλα. Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στάσης στον οδηγό, προκειμένου να ελέγχξουν το όχημα. Όμως εκείνος δε συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα. Λόγω της ταχύτητας το όχημα ανετράπη, με συνέπεια συνολικά 10 άτομα να διακομιστούν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Στις 11:01 το Συντονιστικό Κέντρο του Ε.Κ.Α.Β. Αλεξανδρούπολης δέχτηκε κλήση για μαζικό τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση Γλυκονερίου Κομοτηνής.

Κινητή μονάδα με διμελές πλήρωμα διασωστών και γιατρό έσπευσε στο σημείο και στις 11:21 παρέλαβε τραυματία σε κρίσιμη κατάσταση. Ακολούθως, άλλα δύο ασθενοφόρα της Υπηρεσίας μας αφίχθηκαν, πρόσφεραν πρώτες βοήθειες, κατηγοριοποίησαν και παρέλαβαν άλλους εννέα τραυματίες, δύο σε σοβαρή κατάσταση και άλλους επτά σε καλή γενική κατάσταση.

Συνολικά, δέκα τραυματίες διακομίστηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής για περαιτέρω αντιμετώπιση.

Πηγή: Xronos.gr

Share it