Search

Πρώτη φορά στα 4 χρόνια ζωής του Πρωτέα Ορεστιάδας 11 μετάλλια σε μία διοργάνωση!

Περισσότερα στο δελτίο Τύπου του συλλόγου που ακολουθεί:

«Το σαββατοκύριακο 18-19/03 στην Αλεξανδρούπολη διεξάχθηκαν αγώνες αγωνιστικής και προαγωνιστικής κατηγορίας από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο Όμιλός μας συμμετείχε με 8 αθλητές οι οποίοι κατάφεραν να ανεβάσουν τον Πρωτέα 11 φορές στο βάθρο αποτέλεσμα που συνέβη πρώτη φορά στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του συλλόγου μας. Οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν οι εξής: Καμπούρης Σωτήριος, Καμπούρη Ζαφειρίνα, Στοϊκίδης Αθανάσιος, Τσολακίδη Χριστίνα, Ζελεσκίδη Αγγελική, Αλτικολάτσης Παναγιώτης, Κοκκαλίδου Άρτεμις και Μαρουλίδη Μαρία.

Πρώτος ο Στοϊκίδης Αθανάσιος που κατέκτησε το απόλυτο τρία στα τρία χρυσά στα 50, 100, 200μ. πρόσθιο με τρεις καταπληκτικές κούρσες, ατομικά ρεκόρ και στα τρία αγωνίσματα και κατάφερε να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου κάνοντάς μας πολύ υπερήφανους. Πρέπει να σημειωθεί ότι είναι πολύ δύσκολο για έναν αθλητή να καταφέρει τέτοια επίδοση, θέλει πολύ προσπάθεια και κόπο. Επιπλέον ο χρόνος του Θανάση συγκαταλέγεται στους δέκα καλύτερους στην Ελλάδα και φυσικά είναι το όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγοριών για του χρόνου το καλοκαίρι.

Επίσης η Τσολακίδη Χριστίνα κατέκτησε μία πρώτη και μία δεύτερη θέση στα 100 και 50μ. ελεύθερο αντίστοιχα κάνοντας ατομικά ρεκόρ και στα δύο αγωνίσματα. Το 5ο χρυσό πήρε η μικρή της παρέας Μαρουλίδη Μαρία στα 50μ. πρόσθιο επίσης με ατομικό ρεκόρ.

Επιπλέον εξαιρετική εμφάνιση και για τον Αλτικολάτση Παναγιώτη ο οποίος μετά από μια μικρή απουσία λόγο υγείας κατάφερε πάραυτα να κατακτήσει μία δεύτερη και μία τρίτη θέση στα 50 και 100μ. πρόσθιο αντίστοιχα. Η Κοκκαλίδου Άρτεμις κατάφερε με μόλις ένα χρόνο προπονήσεων να πλασαριστεί στην τέταρτη θέση στα 50μ. πρόσθιο κάνοντας ατομικό ρεκόρ και φοβερή προσπάθεια αφού από την προηγούμενη εβδομάδα κατάφερε να ρίξει το χρόνο της ένα ακόμα δευτερόλεπτο. Τέλος η Ζελεσκίδη Αγγελική κατέκτησε την 9η θέση στα 50μ. ελεύθερο.

Όσο για την αγωνιστική μας που αποτελείτε από δύο παιδιά ο Καμπούρης Σωτήριος κατέκτησε μία 2η θέση στα 100μ. ελεύθερο και μία τρίτη θέση στα 50μ. πρόσθιο κάνοντας πολύ καλούς χρόνους και τέλος η Καμπούρη Ζαφειρίνα κατέκτησε μία τρίτη θέση στα 100μ. πεταλούδα.

Απολογισμός αγώνων 11 μετάλλια εκ των οποίων 5 Χρυσά, 3 Ασημένια και 3 Χάλκινα. Πολλά πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που μας έκαναν τόσο υπερήφανους, στον προπονητή μας Ζελεσκίδη Ιωάννη που δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ καθώς και στους αφανείς ήρωες τους γονείς που ακολουθούν και στηρίζουν την ομάδα.

Ευχαριστούμε που μας ανεβάσατε τόσο ψηλά
Εκ του Δ.Σ.»

Share it