Search

Πέντε μετάλλια για τους νεαρότερους παλαιστές του Δημοκρίτειου σε τουρνουά στην Θεσσαλονίκη!

Συνεχίζονται οι διακρίσεις για τον ΑΣ Δημοκρίτειο Κομοτηνής, με το τμήμα πάλης του συλλόγου μετά τις μεγάλες επιτυχίες στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Ανδρών αλλά και Εφήβων-Νεανίδων-Παίδων, είδε και τους μικρότερος σε ηλικία παλαιστές να πραγματοποιούν εξαιρετικές παρουσίες.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της Κομοτηνής συμμετείχε στο παιδικό τουρνουά που διεξήχθη στον Ευρωπό Θεσσαλονίκης, με τους πέντε αθλητές του που αγωνίστηκαν να κατακτούν όλα μετάλλια. Την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Αγάπη Αμπελίδου στα 32 κιλά, ο Γιώργος Βαρντανιάν στα 55 κιλά και ο Χρήστος Κωστάκης στα 60 κιλά. Την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Κώστας Αυτοφορίδης στα 47 κιλά και Νίκος Αμπελίδης στο 52 κιλά.

Αξίζει να τονίσουμε, και την ειδική μνεία του Κωνσταντίνου Μαρκενδούδη στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας του Παρατηρητή, πως ο μικρός Αθανάσιος Μπάτζιος, μετά απο ένα λάθος στην Ομοσπονδία δεν μπήκε στην τελική κατάταξη και δεν κατάφερε να συμμετάσχει στους αγώνες παρότι ταξίδεψε κανονικά με την αποστολή

Share it