Search

Photos+Video: Με πολύ μεγάλη συμμετοχή τα δοκιμαστικά της ΑΕΚ στις εγκαταστάσεις των Αγίων Θεοδώρων

Με την συμμετοχή 70 παιδιών χωρισμένα σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες(2001-2002, 2003-4 και 2005-6) πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις των Αγίων Θεοδώρων τα δοκιμαστικά της ΠΑΕ ΑΕΚ στην Θράκη .

Η ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK σε συνεργασία με το τμήμα Scouting της ακαδημίας ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ και την συνεργαζόμενη με αυτήν Ακαδημία του Σπάρτακου διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις της ομάδας στους Άγιους Θεόδωρους, για τις οποίες μάλιστα είχαν να λένε τα καλύτερα τόσο ο αρχισκάουτερ Τόνι Σαβέβσκι όσο και ο Διευθυντής του Δικτύου των “κιτρινόμαυρων” Χαράλαμπο Ζελένιτσας,  τα πρώτα δοκιμαστικά της ΑΕΚ στην Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στα δοκιμαστικά αξίζει να τονίσουμε πως οι συμμετοχές ήταν πάρα πολλές, με τους υπεύθυνους της ΑΕΚ να αναγκάζονται να “κόψουν”μερικούς, για να γίνει άρτια η δουλειά. Ωστόσο πρέπει να τονίσουμε πως οι κομμένοι δεν προέκυψαν αυθαίρετα, αλλά βγήκαν βάσει των αξιολογήσεων που έχει για κάθε παιδί απ’ τους συμμετέχοντες η ΑΕΚ. Αντιλαμβανόμαστε οπότε πως υπάρχει μια συνεχής επίβλεψη και καταγραφή της προόδου που κάνει κάθε παιδί.

Το πιο  σημαντικό της ημέρας ήταν η μεγάλη συμμετοχή, και το γεγονός πως δεν συμμετείχαν μόνο παιδιά των Ακαδημιών που υπάγονται στο δίκτυο της ΑΕΚ, αλλά και απο αρκετές άλλες Ακαδημίες όπως για παράδειγμα των ΠΑΟΚ Κομοτηνής, Νίκης Απαλού, ΑΟ Καππαδοκών και Απόλλων Ξάνθης αλλά και πολλοί ακόμη απο όλη την ευρύτερη περιοχή. Τα παιδιά δείχνανε ιδιαίτερο ζήλο με αρκετά να είναι και τρακαρισμένα πράγμα φυσιολογικό καθώς θέλανε να εντυπωσιάσουν τους Υπευθύνους της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μάλιστα να σημειώσουμε πως στην Κομοτηνή είναι προγραμματισμένη να γίνει ομιλία προς τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας με θέμα τον τρόπο συμπεριφοράς και την υποστήριξη της συμμετοχής στο άθλημα του ποδοσφαίρου.

Τα δοκιμαστικά θα συνεχιστούν και την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη ο Υπεύθυνος του Δικτύου της ΠΑΕ μαζί με τους προπονητές του Δικτύου θα βρεθούν στις εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης Ακαδημίας του Έβρου Σουφλίου.

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχουν και δηλώσεις απο την ημέρα των δοκιμαστικών της ΠΑΕ ΑΕΚ στην Κομοτηνή,

https://www.youtube.com/watch?v=3Io-Y7z1wEM&feature=youtu.be

Share it