Search

Προπόνηση χωρίς τους διεθνείς για την Ξάνθη

Χωρίς τους τέσσερις διεθνείς της ποδοσφαιριστές, ξεκίνησε την προετοιμασία της η Ξάνθη το απόγευμα της Τρίτης, για το επόμενο παιχνίδι της Super League. Το τεχνικό επιτελείο δεν έχει στη διάθεσή του τους Γιουνές, Πιτσέλι, Καμαρά και Π. Ορφανίδη, οι οποίοι κλήθηκαν στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους, προκειμένου να συμμετάσχουν στις προγραμματισμένες τους υποχρεώσεις.

Ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος με 15 γκολ, Χαμζά Γιουνές, βρίσκεται στην αποστολή της Εθνική Τυνησίας για τα παιχνίδια Τυνησία – Καμερούν (24 Μαρτίου) και Μαρόκο – Τυνησία (28 Μαρτίου).

Ο Μάρκος Πιτσέλι συμμετέχει στις προπονήσεις της Εθνική Αρμενίας για την αναμέτρηση Αρμενία – Καζακστάν στις 26 Μαρτίου.

Ο Κασά Καμαρά ενσωματώθηκε στην Εθνική Μαυριτανίας για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις με Μπενίν (24 Μαρτίου) και Κονγκό (27 Μαρτίου) και ο Πέτρος Ορφανίδης στις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελπίδων για τους δύο φιλικούς αγώνες εναντίον της Ουγγαρίας (22/3, 16:30, Γήπεδο Τούμπας) και της Πολωνίας (25/3, 17:00, Stadion Miejski Wloclewek).

Στη σημερινή προπόνηση μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης, υπήρξε passing game, παιχνίδι κατοχής μπάλας και ασκήσεις τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Μανώλης Παπαστεριανός ενώ υπολογίζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Φερνάντο Γουάλας που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής.

Share it