Search

Στα μπαράζ ανόδου για την Α1 του πινγκ πονγκ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης!

Μια ονειρεμένη χρονιά ολοκληρώθηκε το Σαβ/κύριακο στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με την γυναικεία ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης να κατακτά την προνομιούχα τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Η ακριτική ομάδα στην τελευταία αγωνιστική σημείωσε δύο νίκες και μία ήττα, αποτελέσματα που της δίνουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τα μπαραζ ανόδου στην κορυφαία κατηγορία της Ελλάδας. Ο αρχικός στόχος της ομάδας που ήταν η παραμονή στη κατηγορία όχι μόνο επιτεύχθηκε στο απόλυτο καθώς ο Εθνικός είχε εξασφαλίσει την παραμονή από την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά η ομάδα της Αλεξανδρούπολης θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδο στην Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Οι αθλήτριες της ομάδας Βάνια Ζάνεβα, Παναγιώτα Μούρου και Ολυμπία Μαλαχτάρη σε δύο εβδομάδες θα ταξιδέψουν και πάλι στην Αθήνα για παίξουν τρία σπουδαία παιχνίδια με την ομάδα του ΑΟ Ταταύλα και τους Φοίνικες Αγίας Σοφίας που προέρχονται από την Α1 καθώς και με την Αθηνά Μαγκουφάνας ομάδα που τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Α2.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ *

ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

1. ΑΛΦΑ Καλλιθέας 23 47-21

———————————————————-

2. Αθηνά Μαγκουφάνας 21 41-32

3. Εθνικός Αλ. 20 41-28

——————————————————-

4. Γ.Α.Ο. Πειραιά 18 36-32

5. Π.Κ.Δ. Ταύρου 16 33-37

6. Φοίνικες Πάτρας 14 25-40

——————————————————–

-. Ο.Ε.Α. Έδεσσας 10 14-44

Share it