Search

Μοιρασιά στο ντέρμπι της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης για Ελπίδα Σαπών και ΠΑΟΚ Κοσμίου!

Στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Α΄ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, Ελπίδα Σαπών και ΠΑΟΚ Κοσμίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε ένα μέτριο παιχνίδι που το παρακολούθησαν 70 περίπου θεατές. Μια ισοπαλία που δεν έκανε καλό σε καμία από τις δύο ομάδες καθώς  και οι δύο επιζητούσαν την νίκη. Έτσι με την νέα απώλεια βαθμών η Ελπίδα βρίσκεται εννιά βαθμούς μακριά από την κορυφή ενώ ο ΠΑΟΚ Κοσμίου τρείς.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτεροι διάρκεια του αγώνα, εκτός του γκολ είχαν και άλλες ευκαιρίες  να πετύχουν και άλλα τέρματα ενώ έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία σε δύο φάσεις. Για το πέναλτι που δόθηκε στον ΠΑΟΚ Κοσμίου και την φάση του 86΄σε ανατροπή του Βαγγέλη Καραθανάση που ζήτησαν πέναλτι.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ  Κοσμίου για άλλο ένα παιχνίδι προβλημάτισε με την εικόνα του, δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες ενώ είχε και αρκετά προβλήματα στην άμυνα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 33΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ερκάν ενώ η ισοφάριση για την Ελπίδα ήρθε στο 42΄με τον Πασχάλη.

Οι φάσεις του αγώνα, σύμφωνα με τον Κώστα Αβραμίδη και το paratiritis-news.gr
Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα σημειώνεται στο 16΄για την Ελπίδα όταν ο Πασχάλης μπήκε στην μεγάλη περιοχή του Κοσμίου υπό την πίεση του Μητρούση προσπάθησε να περάσει την μπάλα πάνω από τον Δεληγιάννη αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 19΄και πάλι για τους γηπεδούχους ο Πασχάλης από αριστερά με αντίπαλο τον Ταμάμη αυτήν την φορά απέναντι στον Δεληγιάννη πλάσαρε άουτ.
Στο 23΄πάντα για την Ελπίδα ο Καραμπάτσιος έκανε ένα τυφλό ανάποδο γέμισμα προς την μεγάλη περιοχή του Κοσμίου, η μπάλα στρώθηκε στον Κουδούνη που έπιασε ένα μονοκόμματο σουτ που κατέληξε άουτ.
Στο 33΄σε μία φάση που δεν προμήνυε τίποτα ο ΠΑΟΚ Κοσμίου θα κερδίσει πέναλτι σε μαρκάρισμα εντός περιοχής  του Κουδούνη επάνω στον Στοϊνοβιτς.
Μία απόφαση που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων εντός αγωνιστικού χώρου, στον πάγκο και την κερκίδα.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ερκάν ο οποίος ευστόχησε αν και τερματοφύλακας Ποιμενίδης έπεσε σωστά στην δεξί του γωνία.
Στο 39΄ οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ με τον Πασχάλη αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Στο 42΄όμως ο Πασχάλης θα βρει τον δρόμο για τα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Ο Καραμπάτσιος από δεξιά βρήκε ωραία τον Πασχάλη αυτός απέναντι στον Δεληγιάννη τον πλάσαρε αν και η μπάλα βρήκε το σώμα του τερματοφύλακα του Κοσμίου αλλά κατέληξε στα δίχτυα του.

Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος  μπήκαν  και πάλι δυνατά απειλώντας στο 53΄ όταν ο Κουδούνης από αριστερά βρήκε τον Πάλι που πλάσαρε τον Δεληγιάννη με την μπάλα να κυλάει παράλληλα στην γραμμή της εστίας και φεύγει προς τα πλάγια.
Στο 67΄για την Ελπίδα μετά από εκτέλεση φάουλ του Αλή Οσμάν ο Α. Καραθανάσης έκανε  την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά με τον Δεληγιάννη με το ένα χέρι να διώχνει σε κόρνερ.
Στο 73΄ για την ομάδα των Σαπών ο Πάλι τετ α τετ με τον Δεληγιάννη τον πλάσαρε με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 84΄για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Ερκάν έκανε ένα καλό σουτ με την μπάλα να βρίσκει την εξωτερική πλευρά των διχτύων της εστίας του Ποιμενίδη.
Στο 86΄οι γηπεδούχοι θα διαμρτηθούν έντονα ζητώντας πέναλτι σε ανατροπή εκτός περιοχής του Βαγγέλη Καραθανάση από τον Γιαπρακτσή αλλά ο διαιτητής κ. Δρακίδης έδειξε παίζεται.

Ελπίδα Σαπών (Χαριτόπουλος): Ποιμενίδης, Σωμαράκης, Πασσάς, Ριζόπουλος, Ρούφος, Αλη Οσμάν,Κουδούνης (86΄Kομνηνός), Καραθανάσης Α., Πασχάλης, Πάλι (80΄Καραθανάσης Β.), Καραμπάτσιος (77΄Βελημβασάκης).

ΠΑΟΚ Κοσμίου (Δίγκας): Δεληγιάννης, Πότσης (80΄Βοργιατζίδης), Γιαπρακτσής, Μητρούσης, Ταμάμης, Ξενάκης, Αραμπατζής (86΄Μουρατίδης), Κυπιρτόγλου, Αμέτ Ερκάν, Φλέγγας, Στοϊνοβιτς.

Photo Credit: Rodopisports

Share it