Search

Αγχώθηκε αλλά έφυγε με το διπλό από την Αλεξανδρούπολη η ΑΕ Διδυμοτείχου (photos)

Δύσκολα έβαλε στην ΑΕ Διδυμοτείχου ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, σε ματς για την 17η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Έβρου, αλλά οι πρωταθλητές επικράτησαν 2-1 με ολική ανατροπή στο «Φώτης Κοσμάς» και πανηγύρισαν τη νίκη με την οποία παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας, 2 βαθμούς μπροστά από τον 2ο Ορέστη Ορεστιάδας.

Η ΑΕΔ είχε πολλές ευκαιρίες, αλλά όχι και το εύκολο γκολ, με τον Εθνικό να ήταν αυτός που πήρε κεφάλι στο σκορ.

Η ομάδα του Σάκη Παπαράδη προηγήθηκε χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Βαρσαμίδη στο 41′. Οι φιλοξενούμενοι μαθαίνοντας στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ότι ο Ορέστης προηγείται 1-0 του Ποντιακού στην Παλαγία, μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο και έψαξαν τα γκολ που θα τους έφερναν σε ρόλο οδηγού. Το τέρμα της ισοφάρισης πέτυχε ο Παντελίδης στο 53′, ενώ ο αρχηγός της ομάδας Γιαννόπουλος διαμόρφωσε το τελικό Εθνικός – ΑΕΔ 1-2 στο 80′.

Συνθέσεις:

Εθνικός Αλεξ/πολης (Παπαράδης): Χαραλαμπίδης, Σκάρλος, Ράλλης, Παρασκευάς, Δούπας, Αγοράκης, Καρακασίδης, Τζελέπης, Σιμτσάκης, Βαρσαμίδης, Αντωνιάδης.
Αλλαγές: Κονόμι, Θάνος, Καραπατσιάς.

ΑΕ Διδυμοτείχου (Αναστασιάδης): Κυριακίδης, Μαμρικισβίλι, Παντελίδης, Τζανετάκος, Κότζα, Πετρόπουλος Σ., Γωνιάδης, Πετρόπουλος Κ., Καλυμνιός, Γιαννόπουλος, Αγγελακάκης.
Αλλαγές: Γκαβανόζης, Άχπας, Ιντζές.

Διαιτητής: Παπάς – Βοηθοί: Κίτσος Κ., Παπαδόπουλος.

Δείτε φωτογραφίες από το ματς μέσα από τον φακό της Γιώτας Τσικάκη:

Share it