Search

Έκανε το repeat κόντρα στην Θαλασσιά ο Άρης Αβάτου και μετά το Κύπελλο βάζει πλώρη για ντάμπλ!

Μία εβδομάδα μετά τον μεταξύ τους αγώνα για τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης, με τον Άρη Αβάτου να κερδίζει με γκολ στο φινάλε απο τον Γκέκα, Άβατο και Θαλασσιά αναμετρήθηκαν εκ νέου αυτή την φορά για το πρωτάθλημα με τον Άρη χάρις τα δύο τέρματα του Παύλου Ευθυμιάδη στα φινάλε των ημιχρόνων να φτάνει σε μια σπουδαία νίκη με 2-0 και να γίνεται το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του ντάμπλ.

Η ομάδα της Θαλασσιάς ξεκίνησε καλύτερα απείλησε δύο φορές με τον Χριστοφορίδη, όμως μετά το πρώτο 20λεπτο τα ηνία του αγώνα πέρασαν εξ’ ολοκλήρου στην ομάδα του Αβάτου που ήταν η απόλυτη κυρίαρχος της αναμέτρησης δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, με κορυφαίες το τετ-α-τετ του Ευθυμιάδη που νικήθηκε απο τον Περπερή και την εκπληκτική επέμβαση του κίπερ της Θαλασσιάς σε εκτέλεση φάουλ του Χαριτίδη. Μάλιστα απο αυτή την απόκρουση προέρχεται και το τέρμα που άνοιξε το σκορ,  με τον Χαριτίδη στο 43′ να εκτελεί το κόρνερ και τον Παύλο Ευθυμιάδη με κεφαλιά να την στέλνει στα δίχτυα του Περπερή για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ιδιαίτερους κινδύνους στην εστία του Αμουτζάκη, εν αντιθέσει με τους γηπεδούχους που συνέχισαν να επιτίθενται κατά κύματα.φτάνοντας τελικά στο 84′ με τον Ευθυμιάδη με νέα κεφαλιά μετά απο σέντρα του Χαριτίδη πέτυχε το δεύτερο προσωπικό τέρμα του χαρίζοντας στην ομάδα του μια σπουδαία νίκη.

Τεράστιας σημασίας αυτή η νίκη για τον Άρη Αβάτου που μετά απο δύο αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή με 11 βαθμούς, 4 περισσότερους  απο την διεκδικήτρια του τίτλου Θαλασσιά, με την ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη να κρατά την τύχη της στα χέρια της για τον τίτλο. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Αβάτου έχει επίσης δύσκολη αποστολή αντιμετωπίζοντας στο ΔΑΚ την Ασπίδα.

Εντός έδρας παιχνίδι έχει μπροστά της η ομάδα του Γιάννη Αποστολίδη που ξέρει οτι αν θέλει να έχει ελπίδες για τον τίτλο δεν πρέπει να γκελαρεί στα επόμενα ματς, έχοντας μπροστά της τον εντός έδρας αγώνα με τον Εχίνο. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Τζεβελεκίδης  με βοηθούς τους Ιλιάς Εμπλιούκ και Δημήτρη Κηλικιώτη.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουνταγκίδης, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Σουκρήογλου, Δεσύλλας(82′ Βασιλειάδης Γιαν.), Δόντσος(74′ Πασχαλάκης), Κοτόπουλος(62′ Γκέκας), Χαριτίδης, Ευθυμιάδης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ(Γ. Αποστολίδης): Περπερής, Βασιλειάδης Γ.(78′ Μυλωνάς), Κοτζάκελης(46′ Μπάτζιος Π.), Βουλγαρίδης, Μπάτζιος Δ., Τουργαίδης Κ., Τουργαίδης Στ., Κωτίδης(56′ Καζάκης), Χριστοφορίδης, Σαρηγιαννίδης, Γιαννακούδης

Photo Credit: Xanthi-Sport.gr

Share it