Search

Άνετη νίκη επί του Ηρακλή για το Δημοκρίτειο που είναι έτοιμο να κλειδώσει θέση στα πλέι οφ!

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Δημοκρίτειου, που χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα έκαμψε το εμπόδιο του Ηρακλή Καβάλας με 87-52 και είναι έτοιμος να κλειδώσει θέση στα τελικά του πρωταθλήματος Ανδρών, με την ομάδα της Κομοτηνής να θέλει το απόλυτο μέχρι το φινάλε ώστε να εκμεταλλευτεί πιθανή γκέλα του Λεύκιππου.

Οι παίκτες του Δημοκρίτειου έβγαλαν εξαιρετική αντίδραση μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας απο τον Λεύκιππο, και δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης στην ομάδα της Καβάλας να πιστέψει οτι μπορεί να πάρει κάτι θετικό απο το παιχνίδι. Είναι χαρακτηριστικό πως απο τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα οι γηπεδούχοι έχτισαν διψήφια διαφορά πόντων απο τον Ηρακλή, ενώ έλεγχαν την αναμέτρηση σε όλη της την διάρκεια.

Για ακόμη μια αγωνιστική εντυπωσιακή παρουσία είχε ο Στασινόπουλος που είχε άξιους συνοδοιπόρους στο σκοράρισμα τους Νταγιαντή, ενώ καλή παρουσία είχαν και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας της Κομοτηνής χωρίς να υστερήσει κάποιος.

Δεκάλεπτα: 28-9, 50-27(ημίχρονο), 66-36, 87-52(τελικό αποτέλεσμα)

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: Φρατζεσκάκης  2, Πλάκας  6, Πολίτης  4, Νταγιάντης. 11, Γιαννακόπουλος 7, Ζολώτας 9, Ρυακιωτάκης  7, Στασινόπουλος 22, Οικονομάκης  11, Ιωσηφίδης Π. 8, Μοσχούς.

Share it