Search

Συγκλονιστικό φινάλε και ήττα μαχαιριά για την Ασπίδα Ξάνθης απο τους Τιτάνες Δράμας

Απίστευτο παιχνίδι στην Ξάνθη με τους Τιτάνες Δράμας να επικρατούν με 54-59 της Ασπίδας και να κάνουν σημαντικό βήμα για την παραμονή, βάζοντας σε μπελάδες την ομάδα της Ξάνθης

Η ήττα αφήνει μια γλυκόπικρη, αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτή η φράση, γεύση μια και οι παίκτριες του Νεδίμ Καρά Αχμέτ δεν μπήκαν καθόλου καλά στο παιχνίδι και απο νωρίς βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ την ομάδα της Δράμας που μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, καταφέρνοντας μάλιστα να φτάσει την διαφορά ακόμα και κοντά στο +25.

Παρ’ όλα αυτά η ομάδα της Ξάνθης όταν “ξύπνησε” ήταν συγκλονιστική και με σερί 26-3! μείωσε σε 50-53 δύο λεπτά πριν το τέλος. Τα κορίτσια της ξανθιώτικης ομάδας έκαναν μεγάλη προσπάθεια όμως έμειναν απο δυνάμεις στο φινάλε χάνοντας δύο κρίσιμες επιθέσεις εν αντιθέσει με τις φιλοξενούμενες που ήταν πιο ψύχραιμες και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με 59-54.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 9η θέση με 26 βαθμούς, με την ομάδα της Δράμας να έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας, και την ομάδα της Ξάνθης να έχει μπροστά της μια πολύ σημαντική και καθοριστική αναμέτρηση στην έδρα της Πυλαίας.

Δεκάλεπτα: 7-19, 18-32, 24-45, 54-59

Διαιτητές: Κολοκυθάς-Ρούτζιος

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Καρά Αχμέτ): Μεχμέτ-Ουστά 3(1), Καραλίδου Σ. 14(2), Καρακώστα 9, Σακουλάκη 19(2), Σουλιώτη 9, Κουτρουβέλη, Παπαχρυσοβέργη, Καραλή, Σαρβάνη, Καραλίδου Β.

ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ (Καρατσομπάνης): Στάικου 3(1), Παράσχου 3, Καριώτη Κ. 1, Βαρσάμη, Αρσένογλου Μ. 3(1), Σαμολαδά 20(2), Γαϊτάνη Ε. 19, Γιαντσιώρη 10, Κυριακίδου.

Share it