Search

Νικητής στο ντέρμπι των «αιωνίων» ο Μαρίνος Ουζουνίδης!

Ο Παναθηναϊκός του Εβρίτη προπονητή Μαρίνου Ουζουνίδη επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο, στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Super League στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» του Ουζουνίδη παρουσιάστηκαν πολύ ανώτεροι από τον αντίπαλο τους και προηγήθηκαν χάρη σε γκολ του Μάρκους Μπεργκ στο 15′. Το «τριφύλλι» είχε πολλές ευκαιρίες για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ, αλλά το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με μόλις μία τελική και αυτή εκτός εστίας.

Το στήσιμο του κ. Ουζουνίδη ήταν εξαιρετικό, αλλά το πιο σημαντικό ήταν αυτά που είπε στους ποδοσφαιριστές του πριν το παιχνίδι. Τους ενέπνευσε και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα κατά τη διάρκεια του ντέρμπι.

Αυτό ήταν το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» για τον Θρακιώτη τεχνικό και είχε ευτηχή κατάληξη για τον ίδιο και την ομάδα του.

Μετά το τέλος του αγώνα ο κ. Ουζουνίδης δήλωσε στο μικρόφωνο της NOVA:

«Το αποτέλεσμα θα έπρεπε να είναι πιο ευρύ. Είχαμε πολλές κλασικές ευκαιρίες. Στο 1ο μέρος είχαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε και ένα δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμαστε το ίδιο καλοί, κάτι που είναι φυσιολογικό, αφού δεν μπορείς να πιέζεις για 90 λεπτά αλλά και πάλι είχαμε ευκαιρίες. Δεν απειληθήκαμε καθόλου από τον αντίπαλο παρά μόνο από στατικές φάσεις. Είχαμε την οργάνωση και την συγκέντρωση που έπρεπε και πετύχαμε δίκαιη νίκη».

Share it