Search

Μαχητικός στις Σέρρες ο ΓΑΣ που υπέστη ήττα…εντός προγράμματος απο τους πρωτοπόρους Ίκαρους!

Πάλεψε όσο μπορούσε αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τον ΓΑΣ Κομοτηνής που υπέστη αναμενόμενη ήττα στις Σέρρες απο τους πρωτοπόρους Ίκαρους, που συνεχίζουν να προελαύνουν και να μένουν μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία.

Οι παίκτες του Νεοκλή Λεμονίδη ήταν μέσα στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο βάζοντας “δύσκολα” στους πρωτοπόρους που τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην ομάδα της Κομοτηνής. Το δυνατό ξεκίνημα των γηπεδούχων στην τρίτη περίοδο ήταν το καθοριστικό σημείο της αναμέτρησης με τους Ίκαρους με επί μέρους σκορ 19-9 κατάφεραν να ανεβάσουν την διαφορά σε διψήφιο αριθμό, κάτι που με τέτοιους αντιπάλους δυσχέραινε ακόμη περισσότερο το έργο του αουτσάιντερ.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα του ΓΑΣ δεν ήταν κακή, κάθε άλλο είχε καλή παρουσία επιθετικά όχι όμως και αμυντικά με το ματς να παίρνει τρελό ρυθμό και με επι μέρους σκορ 21-18 να φτάνουμε στο τελικό 73-58 και τη νίκη της ομάδας των Σερρών, με τον ΓΑΣ να μένει με την πολύ καλή εικόνα του για τρία δεκάλεπτα.

Δεκάλεπτα: 20-17, 33-31, 52-40, 73-58,

Διαιτητές: Εκίζογλου-Μαλτέσιος

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ(Ποργιόπουλος): Γιαννούλης, Γρίψιος Π 11, Γεωργιανός 18, Τράκας 22(2), Γρίψιος Γκούντζιας 10 Σταματόπουλος, Παρχαρίδης 3 (1), Θολιώτης 11 (1), Φώτογλου.

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ(Λεμονίδης): Σαββίδης 2, Σκέμπη 6, Αθανασίου 3 (1), Χατζηδημητρίου 7, Κανάρας 6 (1), Σιμάκης 11, Καλατζής 7, Καραμπέκης 6, Χαλίλ 10.

Share it