Search

«Δραπέτευσε» με τον βαθμό της ισοπαλίας στο φινάλε ο Απαλός, 1-1 με τον Άβαντα

Ο 4ος της βαθμολογίας Ατρόμητος Άβαντα φιλοξένησε την 3η Νίκη Απαλού σε ένα συναρπαστικό ματς που κρίθηκε στο τέλος.

Ο Άβαντας προηγούνταν 1-0, αλλά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα ο Απαλός ισοφάρισε παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό που τον φέρνει ισόβαθμο στην 2η θέση μαζί με τη Μαΐστρο. Από την άλλη, μένει μία πικρία στον Άβαντα για το πως τελείωσε το ματς, αλλά παράλληλα και μία ικανοποίηση για τον τρόπο με τον οποίο έπειξε η ομάδα.

Στο 15′ ο Καλούδης θα φύγει τετ α τετ με τον Θεοχαρίδη, αλλά δεν θα ευστοχήσει στην πρώτη σημαντική ευκαιρία για τον Απαλό. Στο 20′ ο Άβαντας θα απαντήσει με τον Φραγγουλίδη να σουτάρει και η μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 25′ το σουτ του Αλιχανίδη θα φύγει ελάχιστα άουτ, ενώ 3 λεπτά αργότερα ο Βολτέζος θα αποκρούσει το σουτ του Κεσσάτη. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα μια κεφαλιά του Δανιήλ θα φύγει εκτός εστίας.

Στο β’ μέρος και στο 55′ το σουτ του Ευστρατιάδη από πλευράς Νίκης θα φύγει άουτ, ενώ για τον Ατρόμητο το σουτ του Σταμπουλίδη στο 60′ θα αποκρουστεί από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων. Στο 70′ ο Άβαντας θα ανοίξει το σκορ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κεσσάτη με… την δεύτερη. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε επανάληψη μετά την πρώτη εκτέλεση καθώς, σύμφωνα με την κρίση του παίκτες του Απαλού είχαν μπει μέσα στην περιοχή. Στο 80′ ο Καλούδης δεν θα μπορέσει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, με αμυντικό των γηπεδούχων να να απομακρύνει πάνω στη γραμμή. Στην τελευταία φάση του αγώνα και συγκεκριμένα στο 90+3 ο Σπανός με απευθείας εκτέλεση φάουλ ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό σκορ ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τον Απαλό και παγώνοντας τους φίλους του Άβαντα.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Νίκη Απαλού ισοβαθμεί στη 2η θέση με τη Μαΐστρο στους 33, ενώ ο Ατρόμητος Άβαντα είναι 4ος με 30, μετά από 16 αγωνιστικές στο Νότιο όμιλο της Β’ ΕΠΣ Έβρου.

Συνθέσεις:

Ατρόμητος Άβαντα (Χρόνης Νέδος): Θεοχαρίδης, Στεργίου, Δανιήλ, Σύρος, Παπαναστασούλης, Βλάχος, Φραγγουλίδης, Φιλίδης (80′ Χατζηευαγγελου), Μπαρμπαγιάννης, Κεσσάτης (75′ Ταξιόπουλος), Ντελής (55′ Σταμπουλίδης).

Νίκη Απαλού (Παναγιώτης Λογαράς): Βολτέζος, Σπανός, Μακαρίδης, Ιγνατιάδης, Χανός, Χότζα (85′ Βράζαλης), Καλούδης, Αλιχανίδης (60′ Τσολακάκης), Καράμπαλης (65′ Σωτιράκης), Ευστρατιάδης, Καραμπατζάκης.

Διαιτητής: Σημίδης – Βοηθοί: Τερζόπουλος, Σουμάκας

 

Share it