Search

Photos: 30 κλικ απο την φιλική ισοπαλία του Ορφέα με την Δόξα Προσκυνητών στο ΑΟΞ

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχτηκαν Ορφέας Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του ΑΟΞ, με τις δύο εκπροσώπους της Θράκης να εκμεταλλεύονται το γεγονός πως δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το σαββατοκύριακο, δίνοντας ένα αρκετά δυνατό φιλικό

Οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αρκετά πράγματα και να δώσουν χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν παίζουν αρκετά στα παιχνίδια των ομάδων. Οι Προσκυνητές άνοιξαν το σκορ όταν μετά απο ωραία ομαδική συνεργασία ο Κεϊτά έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Ρούφου για το 0-1. Με την αντίδραση των γηπεδούχων να έρχεται προς το φινάλε του πρώτου μέρους όταν μετά απο ωραία ατομική ενέργεια του Μουμίνογλου που πέρασε ωραία δύο αντιπάλους έσπασε την κατάλληλη στον επερχόμενο Λαζαρίδη που με σουτ έκανε το 1-1.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους αλλά και του δευτέρου, καθώς παρά τις εκατέρωθεν καλές στιγμές που υπήρχαν στο παιχνίδι το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του αγώνα.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Χακή Τζαμπάζ, Μπουνταγκίδης, Μαλαδένης, Κατρανίτσας, Χίντ Ιμέρ, Τορομανίδης, Μυγγίδης, Μουμίνογλου, Μελισσόπουλος, Λαζαρίδης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Αθανασίου, Μακράκης, Μεκερά, Τανούζι και Χρυσοσπάθης

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ: Αγγελόπουλος, Σιδηρόπουλος, Μόσχος, Καραγιαννίδης, Κλής, Δραγανίδης, Κασιώτης, Καμζέλας, Ιωαννίδης, Κεϊτά, Κατσαρός. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Περτσάς, Κελεσίδης και Τρίχας.

Share it