Search

Νίκη τίτλου για τους Νέους του Ολυμπιακού μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού με βασικό τον Ξενιτίδη!

Με τον ξανθιώτη μέσο Γιώργο Ξενιτίδη να αγωνίζεται βασικός, προσθέτοντας ακόμη μια καλή εμφάνιση, η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού έφυγε θριαμβεύτρια απο το Κορωπί κερδίζοντας τον μεγάλο της αντίπαλο στην μάχη του τίτλου Παναθηναϊκό με 3-1, και πλέον έχοντας και ματς λιγότερο(κόντρα στην Ξάνθη στα Πηγάδια) οι “ερυθρόλευκοι” ξέφυγαν με +7.

Οι Πειραιώτες μπήκαν πάρα πολύ δυνατά στον αγώνα και μπόρεσαν μέσα σε τρία λεπτά να προηγηθούν με 0-2. Ο Καμπετσής στο 14ο και 17ο λεπτό έβαλε μπροστά τον Ολυμπιακό που έδειξε απο την αρχή την αποφασιστικότητα του για νίκη. Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός πίεσε για να πετύχει κάποιο γκολ που θα τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι και το κατάφερε στο 74′ όταν ο Παπανικολάου έκανε την πάσα στον Πίσπα από τα αριστερά, που με πλασέ έκανε το 1-2. Όμως, ο Ολυμπιακός φύλαγε το καλύτερο για το τέλος και στο 90′ ο Φουάσης έκανε ωραία σέντρα από τα δεξιά και ο Βάρκας κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό 1-3 χαρίζοντας μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Ο Γιώργος Ξενιτίδης αγωνίστηκε για 88′ λεπτά όταν και έγινε αλλαγή για να περάσει στην θέση του ο πρώην μεσοεπιθετικός του Πανθρακικού Κώστας Πλέγας.

Share it