Search

Εντυπωσιακή παρουσία και τρία μετάλλια για τους Παπαϊωάννου, Δομάση και Καπούτση στο 3ο Κύπελλο Ρίψεων!

Ιδανικά ξεκίνησε η σαιζόν για τους Θρακιώτες ρίπτες που πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσει στο 3ο Χειμερινό Κύπελλο ρίψεων που έγινε στην Θεσσαλονίκη. Στην συνάντηση μερικών εκ των κορυφαίων ταλέντων της χώρας στα αγωνίσματα των Δισκοβολία, Σφαιροβολία, Ακοντισμός και Σφυροβολία.

Δύο μετάλλια πανηγύρισε ο ΑΠΣ Διομήδης Ξάνθης, με τον Δημήτρη Παρασκευόπουλο να βλέπει την Ευαγγελία Παπαϊωάννου να επιστρέφει δυναμικά και να κατακτά την πρώτη θέση στην Σφαιροβολία Νεανίδων με ρίψη στα 12,05 μέτρα, ενώ πολύ καλή παρουσία και ο Γιάννης Δομάσης που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στην Σφαιροβολία Παίδων με ρίψη στα 14,31.

Πέρα όμως απο τους δύο ταλαντούχους αθλητές του ξανθιώτικου συλλόγου σημαντική διάκριση είχαμε και για την πρωταθλήτρια του Πρωτέα Αλεξανδρούπολης, Αθανασίας Καπούτση που κατέκτησε την δεύτερη θέση πίσω απο την Παπαϊωάννου στην Σφαιροβολία Νεανίδων, με την Εβρίτισσα να ρίχνει την σφαίρα στα 11,06 μέτρα.

Τα αποτελέσματα στα δύο αγωνίσματα που είχαμε Θρακιώτικα μετάλλια:

Σφαιροβολία (Π): Μαχαίρας (ΓΣ Ηλιούπολης) 18,40 μ., Γεννίκης (ΟΦΚΑ Σέρρες) 15,47 μ., Δομάσης (ΑΠΣ Διομήδης) 14,31 μ.

Σφαιροβολία (Ν): Παπαιωάννου (Διομήδης Ξάνθης) 12,05 μ., Καπουτσή (Πρωτέας Αλ.) 11,06 μ., Δραγουμάνου (ΓΕ Νάουσας) 10.72 μ.

Share it