Search

Τέσσερα μετάλλια και πλούσιες εμπειρίες για τον “Μιρμάνη” Ξάνθης στο διεθνές τουρνουά “Πατρίδα”

Με συνολικά 9 νεαρούς αθλητές του μετείχε ο Ξανθιώτικος σύλλογος Τζούντο “Μιρμάνης” στο διεθνές τουρνουά που διοργάνωσαν ο Αθλητικός και Πολιτιστικός σύλλογος Παλιννοστούντων “Πατρίδα” σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας,

Μάλιστα πέρα απο την γενική καλή εικόνα η ομάδα του Μιρμάνη κατέκτησε και τέσσερα μετάλλια, με τον Γιώργο Ζαφειρίδη να κατακτά την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στα 81 κιλά Εφήβων, ενώ το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Χριστίνα Χατζηκυριάκου που κατέλαβε την δεύτερη θέση στα 36 κιλά Κορασίδων Β’.

Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Γερμανίδης στα 55 κιλά Εφήβων, αλλά και ο Ουμούτ Κασάπογλου  στα 66 κιλά Παίδων Β’. Ικανοποιώντας απόλυτα τους προπονητές τους Θωμά και Βλαδίμηρο Ηλιάδη για την παρουσία και την αγωνιστικότητα τους.

Καλή παρουσία είχαν και οι Δημήτρης Βαλμάς(-73 κιλά), Σώλονας Μπουντακίδης(46 κιλά), Αλέξιος Αλμαζίδης(48 κιλά), Δημήτρης Κοτσίδης(50 κιλά) και Χρήστους Μουτζίδης(36 κιλά)

 

Share it