Search

Photos: 30 κλικ απο τη νίκη του 6ου ΓΕΛ Καβάλας επί του 3ου ΓΕΛ Ξάνθης στον τελικό του Σχολικού Λυκείων

Το 6ο Γενικό Λύκειο Καβάλας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ομάδα στους σχολικούς αγώνες μπάσκετ αγοριών στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, επικρατώντας 42- 61 σε έναν συναρπαστικό αγώνα του 3ου ΓΕΛ Ξάνθης.

Το παιχνίδι απο την έναρξη του έδειχνε πως θα είναι ένα πολύ δυνατό ντέρμπι μεταξύ των πραγματικά κορυφαίων της περιφέρειας, με τους Καβαλιώτες να έχουν μια ελαφρά υπεροχή και μόλις πλησίαζαν οι ξανθιώτες έπαιρναν ξανά διαφορά χάρις τα τρίποντα του Μαραβέγια με τους φιλοξενούμενους να τελειώνουν το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 9 πόντους.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Καβαλιώτες χάρις τα τρίποντα των Μαραβέγια και Γούδα έχτιζαν ξανά διαφορά, και γενικώς έχοντας καλή παρουσία σε επίθεση και άμυνα έχτισαν  διαφορά 14 πόντων, παρά την προσπάθεια των ξανθιωτών με την θερμή υποστήριξη και των συμμαθητών τους που γέμισαν το κλειστό του ΔΑΚ οι μαθητές του 3ου ΓΕΛ δεν κατάφεραν να ξαναμπούν στο ματς και έτσι μοιραία γνώρισαν την ήττα.

Η ομάδα του 6ου Γελ Καβάλας συνεχίζει στην επόμενη ημιτελική φάση όπου θα αντιμετωπίσει το Ελληνικό Κολέγιο στη Θεσσαλονίκη. Και θα υποδεχτεί στην Καβάλα τον πρωταθλητή Δυτικής Μακεδονίας.

Δεκάλεπτα: 8-12, 21-30(ημίχρονο), 31-44, 42-61(τελικό αποτέλεσμα)

Διαιτητές: Λάλλα – Παπαθεολόγου

3ο ΓΕΛ ΞΑΝΘΗΣ(Αλ. ΜΙχαλοπούλου): Παρπαλάς 4, Τσέκης 6, Χαραλαμπίδης 3(1), Γαβριηλίδης 3(1), Σαββίδης 3, Καρανικολίδης, Μαντζουράνης 6(1), Τσολακίδης, Κυβρακίδης, Πάτσης 2, Ζάρας 15, Ρούμογλου

6ο ΓΕΛ ΚΑΒΑΛΑΣ(Στ. Βαζακίδης): Γκάνιας, Χιοκτουρίδης, Σαχαρίδης, Μαραβέγιας 25(5), Παπανικολάου 4, Γούδας 3(1), Χουλίδης 6, Γκρίσιτς, Σταυρόπουλος, Μύζιου  13, Λαζαρίδης 10, Τοπούζογλου

Share it