Search

Αναβλήθηκε λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου!

Ένα τηλεφώνημα για βόμβα στο Πάρκο Γουδή, όπου μεταξύ άλλων στεγάζονται τα γραφεία της ΕΠΟ, έφερε αρχικά την προσωρινή διακοπή της κλήρωσης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και μετέπειτα την αναβολή της για την επόμενη Τρίτη, 21 Μαρτίου, στις 11:30.

Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η διαδικασία και αφού ήταν εκεί όλοι οι εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων που συνεχίζουν στο θεσμό, έγινε τηλεφώνημα βόμβα και άπαντες βγήκαν έξω από τα γραφεία για λόγους ασφαλείας.

Κατέφθασαν οι πυροτεχνουργοί με εκπαιδευμένα σκυλιά, προκειμένου να… χτενίσουν όλη την περιοχή και εντέλει αποφασίστηκε να μην περιμένουν άλλο μέσα στη μέρα και να γίνει άλλη μέρα η κλήρωση. Προφανώς, επειδή και την Τρίτη υπάρχει κίνδυνος να υπάρξει κάτι ανάλογο, αναμένεται να υπάρξει η ανάλογη πρόληψη.

Στα πηγαδάκια που είχαν στηθεί έξω από το κτίριο, μονάχα ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ ήθελε να περιμένουν, όχι όμως και οι υπόλοιποι, γι’ αυτό και δεν περίμεναν την ολοκλήρωση του ελέγχου. Άρα, παίρνει… παράταση η γνωστοποίηση των ζευγαριών της ημιτελικής φάσης.

Πηγή: sport24.gr

Share it