Search

Με Θάνου, Παχατουρίδη, Μυστακίδη και άλλα μεγάλα ονόματα έρχεται η Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων στην Αλεξανδρούπολη!

Με αρκετά μεγάλα ονόματα ταξιδεύει στην Αλεξανδρούπολη για τον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου με την Μεικτή Έβρου, η Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων.

Αρχηγός της αποστολής θα είναι η Ολυμπιονίκης & Επισμηναγός Κατερίνα Θάνου, προπονητής ο παλιός παίκτης του Ολυμπιακού Θεόδωρος Παχατουρίδης, βοηθός προπονητή ο πρώην αρχηγός του Απόλλωνα Σμύρνης Αλβέρτης Παπαδάκης, ενώ μεταξύ των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν το ρόστερ της Εθνικής είναι οι Γιάννης Μυστακίδης και Χάρης Χαρίσης του ΠΑΟΚ, Νίκος Καρανίκας του ΠΑΣ Γιάννινα, Αδάμ Τζανετόπουλος του Ηρακλή, και Γιάννης Παπαδόπουλος της Βέροιας.

Στο  στάδιο «Φώτης Κοσμάς» όπου θα διεξαχθεί την Τρίτη 21/3 στις 15:30 ο αγώνας,  θα  παρευρεθεί  και  η  ομάδα της  Εθνικής Γυναικών των Ενόπλων  Δυνάμεων  και  Σωμάτων  Ασφαλείας, η οποία την επόμενη μέρα θα δώσει επίσης φιλανθρωπικό ματς στην Ξάνθη με τη Βασίλισσα της Θράκης.

Αντί εισιτηρίου θα συλλέγονται στην είσοδο του σταδίου τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης με σκοπό την ενίσχυση  του κοινωνικού παντοπωλείου του Πολυκοινωνικού του Δήμου  Αλεξανδρούπολης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ 3 ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ!

Share it