Search

To ΑΟΞ δήλωσε σαν έδρα του στο Κύπελλο Ερασιτεχνών ο Άρης Αβάτου! Το ευχαριστώ σε Ορφέα και Ερασιτέχνη

Μπορεί άπαντες στον Άρη Αβάτου να αφήνουν πίσω, προσωρινά την γιορτή για την κατάκτηση του Κυπέλλου, και να στρέφουν την προσοχή τους στο μεγάλο ματς της Κυριακής με την Αναγέννηση Θαλασσιάς για το πρωτάθλημα ωστόσο οι διοικούντες του συλλόγου έχουν ξεκινήσει και κινήσεις προετοιμασίας για το Κύπελλο Ερασιτεχνών που θα μετέχει η ομάδα ως Κυπελλούχος Ξάνθης.

Μάλιστα όπως γνωστοποίησε με δελτίο τύπου της η ομάδα του Αβάτου, η έδρα που θα χρησιμοποιεί η ομάδα σε περίπτωση που χρειαστεί να αγωνιστεί εντός έδρας θα είναι αυτή του γηπέδου του ΑΟΞ, μετά απο την θετική έγκριση που έλαβαν απο τον Ερασιτέχνη ΑΟΞ που ανήκει το γήπεδο αλλά και την ομάδα του Ορφέα που αγωνίζεται σε αυτό. Δεύτερη έδρα δηλώθηκε το γήπεδο των Μαγγάνων, το γήπεδο δηλαδή που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα η ομάδα του Αβάτου.

Να σημειώσουμε ότι οι αγώνες για την Α’ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών θα γίνουν τον Απρίλιο, ενώ η κλήρωση για τα ζευγάρια θα γίνει στο τέλους του μήνα στην Αθήνα.

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ Α.Ο.Ξ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ Α.Ο.Ξ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΕΔΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 2016-17.
ΤΙΣ 2 ΕΔΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΜΑΓΓΑΝΩΝ.

Share it