Search

Ήττα και αποκλεισμός για την Εθνική Παίδων, χωρίς να αγωνιστεί ο Μελιόπουλος, στην Elite Round!

Η Εθνική Ομάδα Παίδων δεν τα κατάφερε στον τελευταίο αγώνα της στη φάση Elite εναντίον της Πολωνίας, από την οποία ηττήθηκε 3-0 με συνέπεια να χάσει την πρόκριση για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017.

Η Πολωνία πήρε γρήγορο προβάδισμα στο σκορ με τον Σκόρας μόλις στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης, γεγονός που διαμόρφωσε νέα και δυσμενή, για τη «γαλανόλευκη», αγωνιστικά δεδομένα. Στο 36’ ο Πράζελικ σημείωσε το 2-0 και παρ’ όλα αυτά οι διεθνείς προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Ωστόσο, στο 54’, στην κρισιμότερη φάση της αναμέτρησης, ο Γκαργκαλατζίδης δεν κατάφερε να σκοράρει από εκτέλεση πέναλτι (ανατροπή του Γαϊτανίδη από τον Κίβιορ), καθώς ο Μπόζεκ απέκρουσε την μπάλα. Στο 64’ ο Κίβιορ σημείωσε το 3-0 και διαμόρφωε το αποτέλεσμα.

Πολωνία: Μπόζεκ, Κρολ, Γκαμπόφσκι, Ζαλέφσκι, Βαλούκεβιτς, Πράζελικ (59’ Ναρκόφσκι), Σκόρας, Σόμπολ (71’ Βέλνιακ), Κίβιορ, Ζουράφσκι, Ταμπίς (54’ Σβεντ).

Ελλάδα: Τσιμόπουλος, Αντζουλάς, Γαϊτανίδης, Εμμανουηλίδης, Κατσούκης (41’ Γκαργκαλατζίδης), Λύρατζης, Μανιώτης, Μαρτίνης (41’ Ντουμάνης), Μαυρουδής, Μιχαηλίδης, Παπαδόπουλος (75’ Τσερεγκόφ).

Από τον όμιλο της Εθνικής, την πρόκριση πήρε ως επικεφαλής η Ισπανία (νίκησε την Πορτογαλία 2-0) και η Πορτογαλία, που τερμάτισε δεύτερη χάρη στην καλύτερη διαφορά τερμάτων, βρίσκεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων στους υπόλοιπους προκριματικούς ομίλους.

Share it