Search

Το πρόγραμμα των πρωτοπόρων της Α’ ΕΠΣ Έβρου ΑΕ Διδυμοτείχου & Ορέστη Ορεστιάδας μέχρι το φινάλε!

Στο ντέρμπι της Κυριακής 12/3 η ΑΕ Διδυμοτείχου επικράτησε 2-1 του Ορέστη Ορεστιάδας, τον πέρασε για 2 βαθμούς και βρίσκεται πια στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ Κατηγορίας.

Μπορεί όμως η ΑΕΔ να μείνει 1η μέχρι το τέλος και να πανηγυρίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική ή ο Ορέστης θα κάνει την ανατροπή; Όλα θα κριθούν στις τελευταίες 6 αγωνιστικές. 

Πάμε λοιπόν να δούμε το πρόγραμμα των δύο μονομάχων μέχρι το φινάλε…

Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου

Για την 17η αγωνιστική, την ερχόμενη Κυριακή, η ΑΕΔ φιλοξενείται από τον μαχητικό και ανεβασμένο στον β’ γύρο Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Το παιχνίδι αυτό απαιτεί μεγάλη προσοχή από τους περσινούς πρωταθλητές της Α’ Κατηγορίας καθώς είναι το πρώτο μετά τη νίκη τους στο ντέρμπι κορυφής και σίγουρα θα υπάρχει ο παράγοντας άγχος. Στην συνέχεια υποδέχεται τον τελευταίο Ατρόμητο Ασπρονερίου σε ένα εύκολο ματς και μετά παίζει στην έδρα του πάντα επικίνδυνου Έβρου Σουφλίου. Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος αντιμετωπίζει εντός έδρας την 3η της βαθμολογίας Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου την οποία θα βρει μπροστά της και στον τελικό του Κυπέλλου εφόσον αποκλείσει τις Καστανιές. Στην προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος υποδέχεται τις Καστανιές και στην τελευταία παίζει στην έδρα του Ιπποκράτη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

17η αγωνιστική: Εθνικός Αλεξ/πολης – ΑΕ Διδυμοτείχου
18η αγωνιστική: ΑΕ Διδυμοτείχου – Ατρόμητος Ασπρονερίου
19η αγωνιστική: Έβρος Σουφλίου – ΑΕ Διδυμοτείχου
20η αγωνιστική: ΑΕ Διδυμοτείχου – Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου
21η αγωνιστική: ΑΕ Διδυμοτείχου – Άρδας Καστανεών
22η αγωνιστική: Ιπποκράτης – ΑΕ Διδυμοτείχου

Ορέστης Ορεστιάδας

Τις ίδιες ομάδες αντιμετωπίζει και ο Ορέστης, με τη διαφορά ότι αντί για τον Ιπποκράτη που είναι στο πρόγραμμα της ΑΕΔ, στο δικό του πρόγραμμα βρίσκεται ο Ποντιακός. Μάλιστα, κόντρα στην ομάδα της Παλαγίας παίζει την ερχόμενη Κυριακή, με τους «Πόντιους» να έρχονται από το εμφατικό διπλό επί του Άρδα Καστανεών. Στη συνέχεια θα υποδεχτεί τον Εθνικό και θα φιλοξενηθεί από το Ασπρονέρι. Στην 20η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Έβρο Σουφλίου και για την προτελευταία θα παίξει στην έδρα της Ένωσης Άνθειας/Αρίστεινου. Η ομάδα της Ορεστιάδας κάνει φινάλε στο γήπεδο της απέναντι στις Καστανιές.

Το αναλυτικό πρόγραμμα:

17η αγωνιστική: Ποντιακός – Ορέστης Ορεστιάδας
18η αγωνιστική: Ορέστης Ορεστιάδας – Εθνικός Αλεξ/πολης
19η αγωνιστική: Ατρόμητος Ασπρονερίου – Ορέστης Ορεστιάδας
20η αγωνιστική: Ορέστης Ορεστιάδας – Έβρος Σουφλίου
21η αγωνιστική: Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου – Ορέστης Ορεστιάδας
22η αγωνιστική: Ορέστης Ορεστιάδας – Άρδας Καστανεών

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it