Search

Διακρίσεις και μετάλλια για τον ΣΑΕΦΑ Ροδόπης στο 2ο Κύπελλο τέννις Θράκης!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 στην πόλη της Κομοτηνής, το “2ο OPEN JUNIOR TENNIS TOYRNAMENT IN THRACE” με διοργανωτή την “BALKAN TENNIS LEAGUE”.

Αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 6 έως 14 ετών από όλη την περιφέρεια Αν. Μακεδονίας & Θράκης αλλά και το Κίρτζαλι της γειτονικής Βουλγαρίας έδωσαν  δυναμικά το παρόν στην πόλη της Κομοτηνής και συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο (μεταλλουργική) από τις 09:30 το πρωί έως και νωρίς το απόγευμα.

Ο Σύλλογος Αδιόριστων Επιστημόνων Φυσικής Αγωγής Ν. Ροδόπης (Σ.Α.Ε.Φ.Α.) συμμετείχε με 6 αθλητές και αθλήτριες και κέρδισε 3 κύπελλα με τον Θεόφιλο Τσακμάκη στη δεύτερη θέση στο πράσινο γήπεδο και τον Αλπ Κιαμήλ επίσης στη δεύτερη θέση στο πορτοκαλί γήπεδο για τα αγόρια και την Νικολέτα Κιοσσέ στην τρίτη θέση στο πορτοκαλί γήπεδο για τα κορίτσια. Επίσης κέρδισε τρία μετάλλια με την Ραφαηλία Γιανναράκη στην τέταρτη θέση στο πράσινο γήπεδο και την Μαρία Κυριαζίδη και Ελένη Αστερίου στο κόκκινο γήπεδο όπου ήταν και η πρώτη τους συμμετοχή σε αγωνιστικό επίπεδο και οι μικρότερες αθλήτριες του συλλόγου μας.

Share it