Search

Photos: 55 κλικ απο την απονομή των κορυφαίων του τελικού και της κούπας στον Άρη Αβάτου!

Το πρώτο Κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης στην ιστορία του πανηγύρισε ο Άρης Αβάτου επικρατώντας 2-1 της Αναγέννησης Θαλασσιάς στον 39ο τελικό του θεσμού που διεξήχθη στο Xanthi FC Arena στα Πηγάδια.

Πριν την απονομή του τίτλου στον Κυπελλούχο Άρη Αβάτου τιμήθηκε η ομάδα του Αβάτου στο πρόσωπο του Γενικού Αρχηγού της Γιάννη Μπόσβελη, ενώ ακολούθησε η βράβευση του MVP της Αναγέννησης Θαλασσιάς Δημήτρη Μυλωνά αλλά και του MVP της ομάδας του Αβάτου και εν γένει του τελικού Βασίλη Κουτσούμπα. Τέλος απονεμήθηκε το βραβείο Fair Play στον αμυντικό του Αβάτου Κίμωνα Παπαδιώτη που πέρασε απο το μετάλλιο παρέλαβε και μια φανέλα της Εθνικής του 2004.

Εν συνεχεία ο αρχηγός του Άρη Αβάτου Σουκρή Σουκρήογλου παρέλαβε την κούπα απο τα χέρια του Προέδρου της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργου Πανίδη, και ακολούθως μαζί με τον Πρόεδρο της ομάδας του Αβάτου Ηλία Κοτόπουλο σήκωσαν την κούπα και ακολούθησε το έλα να δεις απο τα δικαιολογημένα πανηγύρια της ομάδας του Κυριάκου Κετσιεμενίδη για την κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου στην ιστορία του συλλόγου που ήρθε με γκολ στο 93′ του Γκέκα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ 155 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΤΩΝ ΠΗΓΑΔΙΩΝ

Share it