Search

Φινάλε με ψηλά το κεφάλι για το Δημοκρίτειο με νίκη επί του Πανσερραϊκού!

Εκανε το καθήκον του το Α.Σ Δημοκρίτειο,στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς απέναντι στην ομάδα του Πανσερραικού. Νίκη 29-24 για την ομάδα της Κομοτηνής απέναντι στην πάντα ανταγωνιστική ομάδα των Σερρών, με την ομάδα της Κομοτηνής παρά τα αρκετά προβλήματα μέσα στην σαιζόν να καταφέρνει στην επιστροφή της να τελειώσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ με αποτέλεσμα στο 25ο λεπτό οι ομάδες να είναι ισόπαλες με 10-10. Η καλή άμυνα του Δημοκρίτειου τους έδωσε το δικαίωμα να τελειώσουν το ημίχρονο με διαφορά 2 γκολ,13-11. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Κομοτηνής μπήκε αποφασισμένη να τελειώσει το παιχνίδι, έτσι στα πρώτα 5 λεπτά του 2ου ημιχρόνου το σκορ είχε διαμορφωθεί στο 18-11.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με την ομάδα των Σερρών να προσπαθεί να μειώσει τη διαφορά αλλά οι παίκτες του Δημοκρίτειου είχαν τον τρόπο να κράτανε πάντα διαφορά ασφαλείας 5-6 γκολ μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Α.Σ Δημοκρίτειο: Κουπής (6) Γκουντούλας (4) Γκαντιάς(2) Δούγιας(1) Ρηγάλος(1) Σάκκος(4) Βαρδάκας(7) Πατσιαβάς(1) Τζουμάνης(1) Βελκόπουλος(2) Ντόι Λαγόπουλος

Πανσερραικός: Λογοθετίδης Αλεξιάδης Στόγιος(1) Τσιφούτης(1) Φουντουκίδης(6) Μανδέλας(3) Τσίτος Μόσχογλου(3) Τσίτος Ξ (2) Καζακίδης(8) Ασκητής Αρβανιτίδης

Share it